Raphael Kennerknecht, Lehmann Natur GmbH:

"We gaan daarheen waar de mensen inkopen doen"

De firma Lehmann Natur is teler en leverancier van biogroenten en -fruit. De producten komen vanuit de hele wereld met het zwaartepunt op Zuid-Europa evenals Midden- en Zuid-Amerika, maar ook uit Azië, Afrika en Australië - en uit Duitsland. Ze worden in heel Europa verkocht vanuit het magazijn in het Duitse Korschenbroich. Met 90 procent gaat het grootste aandeel echter in Duitsland over de toonbank.

Echter niet alleen in bio-supermarkten en natuurvoedingswinkels, maar ook bij discounters en grote retailers. "We zijn er voor iedereen", onderstreept directeur Raphael Kennerknecht tegenover RP Online. "We gaan daarheen waar de mensen inkopen doen.“


Het team van Lehmann Natur GmbH op de Fruit Logistica van dit jaar

Gecontroleerd biologische teeltmethodes 
Het bedrijf heeft een jaarlijkse omzet van 133 miljoen euro. Bij de teelt zet Lehmann Natur in op permacultuur. Dat is een duurzaam concept voor landbouw dat erop gebaseerd is de kringlopen in de natuur te volgen. "We telen uitsluitend volgens gecontroleerd biologische teeltmethodes", onderstreept men. Circa vijf procent van de jaarlijkse omzet wordt zelf geteeld.

Voor meer informatie:
lehmann natur GmbH
Raphael Kennerknecht
Otto-Hahn-Straße 10
40670 Meerbusch
Tel +49 (0) 2159 5351-0
Fax +49 (0) 2159 5351-888
info@lehmann-natur.com 
www.lehmann-natur.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.