Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Venster gemaakt van cellulose

Nieuw: composteerbare take-away- en taartverpakkingen

Het Belgische Bio Pack biedt duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen en disposables aan. In het Bio Pack gamma vind je zowel 100% composteerbare disposables (gemaakt van plantaardige grondstoffen), recycleerbare als herbruikbare producten. "We hebben nieuwe composteerbare take-away verpakkingen die nu wel goed van pas komen voor alle voedselleveringen. Deze maaltijddoos is enkel gemaakt van speciaal karton zonder coating, dus van 100% hernieuwbare grondstoffen. Het karton is van duurzaam bosbeheer. Bovendien is het karton ook 100% composteerbaar en recycleerbaar", vertelt Gwendoline Hoorneart.

Verder heeft Bio Pack nieuwe composteerbare kartonnen taartverpakkingen met cellulosevenster. Er is een vierkant en een driehoekig model. Het gaat hierbij om een ecologische verpakking met een natuurlijke uitstraling. "Het transparante cellulosevenster toont mooi de inhoud aan de klant en zorgt voor een zeer smakelijke presentatie." Gemaakt uit vetvrij karton met een venster uit cellulose. Beide taartverpakkingen zijn van plantaardige grondstoffen gemaakt, composteerbaar én recycleerbaar.

Bio Pack is al sinds 1992 actief in bio verpakkingen. Het bedrijf helpt bedrijven graag met de omschakeling naar groene verpakkingen. Ze merken bij Bio pack dat de consument steeds kritischer wordt als het gaat om (plastic) verpakkingen. Ook denken de medewerkers graag mee met bedrijven en dergelijke om de beste oplossingen te vinden op het gebied van duurzame verpakkingen en disposables voor een gelegenheid, evenement of concept.

Voor meer informatie: gwendoline@biopack.be, www.biopack.be 

Publicatiedatum: