Bio-kazen in de prijzen bij Cum Laude Awards

332 kazen en 130 zuivelproducten dongen mee naar de Cum Laude Awards van 2020. Hoewel de awardshow niet doorging, werden de prijzen gewoon uitgereikt en via social media waren de gelukkige winnaars toch te zien. Enkele biologische bedrijven vielen ook in de prijzen. 

Zo won biologische melkschapenboerderij De Vreugdehoeve uit Zwolle de award in de categorie Specialiteiten: Zuivelbereider. 

Kaasboerderij de Hooiberg had helemaal een fantastische avond, want die ging met twee prijzen naar huis. Eentje in de categorie Kruiden: Boerenkaas en de ander in de categorie Belegen: Boerenkaas. En dat dat niet vanzelfsprekend is, beseft Gerhard maar al te goed. "Er komen 330 kazen en de kans dat je wint is niet zo heel groot. Als je er dan twee mee mag nemen, is dat toch wel geweldig."

Dikhoeve uit Ransdorp won een award voor de Zachtekaas met witte schimmel. "Alle dagen je best doen" heeft hen de award gebracht, aldus de trotse winnaar.

Voor meer winnaars en informatie over de awards: www.cumlaudekaas.nl


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.