Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BIOFACH 2020 trok 47.000 bezoekers

Tholen - Hoewel de bezoekersaantallen iets minder waren dan vorig jaar, is de organisatie van de BIOFACH en VIVANESS in haar nopjes met de beurzen van afgelopen week. 

De beurs trok dit keer meer dan 47.000 vakbezoekers, ten opzichte van zo'n 51.500 bezoekers vorig jaar, zo meldt de organisatie in een persbericht. De bezoekers waren afkomstig uit 136 verschillende landen. Dit keer behaalden behalve Duitsland ook Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Nederland de top 5 van de bezoekende landen. Er stonden in totaal 3.792 exposanten uit 110 landen op de beurs.

Biojournaal maakte een fotoreportage van zoveel mogelijk Nederlandse en Belgische standhouders. Klik hier om die te bekijken.

Met de klok mee, beginnend vanaf linksboven: het team van Lovechock met hun nieuwe repen, Joyce Weerman met Bee Honest Cosmetics, het team van Green Organics en Paul van Schijndel van Rhumveld Winter en Konijn in gesprek met Theo Boon van Odin De Nieuwe Band.

Petra Wolf, lid van de raad van bestuur van NürnbergMesse: "We zijn erg blij dat BIOFACH en VIVANESS in 2020 meer dan 47.000 vakbezoekers getrokken hebben. Dat is slechts 8% minder dan in het voorgaande jaar - ondanks de onrust omtrent Corona. De stemming was positief. Het emotionele hoogtepunt was duidelijk de indrukwekkende Dr. Jane Goodall met haar keynote speech waarmee de beurs geopend werd."

Ze geeft aan dat ook de twee nieuwe hallen (3A en 3C), die werden bekroond voor hun duurzaamheid, goed ontvangen werden door exposanten en bezoekers.

Klik hier voor de fotoreportage.

De volgende editie van de BIOFACH zal plaatsvinden van 17 tot en met 20 februari 2021.

Voor meer informatie: www.biofach.de