Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BIOFACH 2020

Weerribben Zuivel staat vooral voor de Europese klanten op de BIOFACH. "We focussen op de kaas en boter. Vooral bakkerijen maken gebruik van de laatstgenoemde. Daarom hebben we bijvoorbeeld ook een speciale plak voor de croissants. En sinds dit jaar hebben we naast zure ook zoete boter, dat is in Duitsland, Engeland en Frankrijk vaak meer in trek", vertelt Edwin Crombags (rechts op de foto). Links naast hem Myrthe Bijl en Klaas de Lange.
Weerribben Zuivel staat vooral voor de Europese klanten op de BIOFACH. "We focussen op de kaas en boter. Vooral bakkerijen maken gebruik van de laatstgenoemde. Daarom hebben we bijvoorbeeld ook een speciale plak voor de croissants. En sinds dit jaar hebben we naast zure ook zoete boter, dat is in Duitsland, Engeland en Frankrijk vaak meer in trek", vertelt Edwin Crombags (rechts op de foto). Links naast hem Myrthe Bijl en Klaas de Lange.
De groep wordt met het jaar groter bij Bio4Pack. In de stand presenteerden ook Bio4Life, Nativia, Geostick, Futamura, PaperWise, Bastin-Pack en TIPA hun duurzame verpakkingsoplossingen aan de BIOFACH-bezoekers. Arjan Klapwijk (Bio4Life): "De vraag naar duurzame verpakkingen groeit flink door, we hoeven inmiddels veel minder uit te leggen en het kost minder moeite om mensen te overtuigen."
De groep wordt met het jaar groter bij Bio4Pack. In de stand presenteerden ook Bio4Life, Nativia, Geostick, Futamura, PaperWise, Bastin-Pack en TIPA hun duurzame verpakkingsoplossingen aan de BIOFACH-bezoekers. Arjan Klapwijk (Bio4Life): "De vraag naar duurzame verpakkingen groeit flink door, we hoeven inmiddels veel minder uit te leggen en het kost minder moeite om mensen te overtuigen."
Meesters van De Halm presenteerde naast GROP granola's en Oats&Meal (oats for dinner) de drie nieuwe porridges: Beet, coconut & raspberry - Bircher original - Turmeric apple. Van links naar rechts op de foto: René van der Locht, Dannky Bonkers, Anne van Grinsven, Rob van den Berg, Aletta Plouvier en Youri van der Heijden.
Meesters van De Halm presenteerde naast GROP granola's en Oats&Meal (oats for dinner) de drie nieuwe porridges: Beet, coconut & raspberry - Bircher original - Turmeric apple. Van links naar rechts op de foto: René van der Locht, Dannky Bonkers, Anne van Grinsven, Rob van den Berg, Aletta Plouvier en Youri van der Heijden.
Ook bij telerscoöperatie Nautilus Organic kwamen we op het goede moment voor een leuke groepsfoto. Met op een rij Fons Verbeek, Coert Lamers, Femke Meijer, Johan Groen, Harald Oltheten en zijn dochter Marjolein, Elze-Lia Visser en Dave de Bekker.
Ook bij telerscoöperatie Nautilus Organic kwamen we op het goede moment voor een leuke groepsfoto. Met op een rij Fons Verbeek, Coert Lamers, Femke Meijer, Johan Groen, Harald Oltheten en zijn dochter Marjolein, Elze-Lia Visser en Dave de Bekker.
Aan het begin van de beursdag was er even tijd voor een groepsfoto bij TerraSana. Van links naar rechts: Samantha van Egmond, Alexander Guerrero (Frankrijk), Luis Martinez (Spanje), Danielle Ricke, Bernadette Köller (Duitsland), Belinda Barnhard, Boudewijn van der Kroft, Sarah de Jong en Sebastiaan Krouwel. Gehurkt: Aart Jansen. Sarah: "We focussen hier met name op de internationale markten. Bij de introductie van nieuwe producten kijken we nu echt waar behoefte aan is in die landen."
Aan het begin van de beursdag was er even tijd voor een groepsfoto bij TerraSana. Van links naar rechts: Samantha van Egmond, Alexander Guerrero (Frankrijk), Luis Martinez (Spanje), Danielle Ricke, Bernadette Köller (Duitsland), Belinda Barnhard, Boudewijn van der Kroft, Sarah de Jong en Sebastiaan Krouwel. Gehurkt: Aart Jansen. Sarah: "We focussen hier met name op de internationale markten. Bij de introductie van nieuwe producten kijken we nu echt waar behoefte aan is in die landen."
Herco Schoemaker, Reiza Schokker, Jetse Schokker en Anastasia Siabli bij IDorganics. Jetse: "Ik heb tot nu toe zeker een goed gevoel over het verloop van de beurs. Vooral voor onze silo's en houten meubels is het natuurlijk belangrijk dat winkeliers ruimte hiervoor kunnen maken in de winkel. Dus dat is altijd even afwachten."
Herco Schoemaker, Reiza Schokker, Jetse Schokker en Anastasia Siabli bij IDorganics. Jetse: "Ik heb tot nu toe zeker een goed gevoel over het verloop van de beurs. Vooral voor onze silo's en houten meubels is het natuurlijk belangrijk dat winkeliers ruimte hiervoor kunnen maken in de winkel. Dus dat is altijd even afwachten."
De nieuwste producten in de VitaFood-lijn: Quinoa Cashew Broccoli, Pasta Italian Style, Curry Rice Beetroot en Porridge Cranberry-Apple-Quinoa.
De nieuwste producten in de VitaFood-lijn: Quinoa Cashew Broccoli, Pasta Italian Style, Curry Rice Beetroot en Porridge Cranberry-Apple-Quinoa.
Namens Udea poseren van links naar rechts: Remko Hartveldt, Susanne van den Brandt, Marco Mulder, Christianne de Kort, Jeroen Blommendaal, Hilde Weijs, Charlotte van Kessel, Stephan Blommendaal, Vivian Bakker, Mylène van Ark en Anne van Woudenberg. Op de foto ontbreekt alleen Steven IJzerman. 
Namens Udea poseren van links naar rechts: Remko Hartveldt, Susanne van den Brandt, Marco Mulder, Christianne de Kort, Jeroen Blommendaal, Hilde Weijs, Charlotte van Kessel, Stephan Blommendaal, Vivian Bakker, Mylène van Ark en Anne van Woudenberg. Op de foto ontbreekt alleen Steven IJzerman. 
Udea presenteerde de Oat vanilla ice cream waffle op de beurs. 
Udea presenteerde de Oat vanilla ice cream waffle op de beurs. 
Bij De Smaakspecialist: Mik Wrekerhorst, Pieter Dirven, Anneloes Hoorneman Marcel Pat en Stephan Versluis.
Bij De Smaakspecialist: Mik Wrekerhorst, Pieter Dirven, Anneloes Hoorneman Marcel Pat en Stephan Versluis.
De Smaakspecialist presenteerde de gloednieuwe Vegan Curry met jackfruit van het merk Smaakt.
De Smaakspecialist presenteerde de gloednieuwe Vegan Curry met jackfruit van het merk Smaakt.
En het team van Green Organics: Perry Leemans, Marit vd Brand, Arno Scherpenhuizen, Robbert Blok, Ellen Walta, Edwin From, Jan Groen en Arno Scherpenhuizen.
En het team van Green Organics: Perry Leemans, Marit vd Brand, Arno Scherpenhuizen, Robbert Blok, Ellen Walta, Edwin From, Jan Groen en Arno Scherpenhuizen.
Namens Groen Agro Control stonden Michel Witmer en Natxo de Elvira op de beurs. Zij vertelden de bezoekers onder meer alles over de nieuwe mogelijkheden die het laboratorium in Peru biedt, dit is er vorig jaar bijgekomen.
Namens Groen Agro Control stonden Michel Witmer en Natxo de Elvira op de beurs. Zij vertelden de bezoekers onder meer alles over de nieuwe mogelijkheden die het laboratorium in Peru biedt, dit is er vorig jaar bijgekomen.
Vion brengt de biologische lijn 'Der Grüne Weg' op de Duitse markt. Dit nieuwe merk werd op de BIOFACH gepresenteerd door onder meer Ronald Roenhorst en Allard Bakker (zittend). Allard: "We zijn gegaan voor een redelijk duurzame verpakking eenvoudig gescheiden in de afvalbak kan belanden: karton met plastic er overheen. Biodegradable snapt de consument nog niet altijd."
Vion brengt de biologische lijn 'Der Grüne Weg' op de Duitse markt. Dit nieuwe merk werd op de BIOFACH gepresenteerd door onder meer Ronald Roenhorst en Allard Bakker (zittend). Allard: "We zijn gegaan voor een redelijk duurzame verpakking eenvoudig gescheiden in de afvalbak kan belanden: karton met plastic er overheen. Biodegradable snapt de consument nog niet altijd."
Peter Strijk (Dutch Soy) en Jan Groen (Green Organics) zijn zichtbaar troots op hun samenwerking rond de ontwikkeling en introductie van de sojaboon Dutch Edamame.
Peter Strijk (Dutch Soy) en Jan Groen (Green Organics) zijn zichtbaar troots op hun samenwerking rond de ontwikkeling en introductie van de sojaboon Dutch Edamame.
Paul van Schijndel bij Rhumveld Winter en Konijn in gesprek met Theo Boon van Odin De Nieuwe Band. 
Paul van Schijndel bij Rhumveld Winter en Konijn in gesprek met Theo Boon van Odin De Nieuwe Band. 
Een liefdevolle teamfoto bij Lovechock. Zij lieten onder meer de drie nieuwe repen proeven: Creamy Yacon/Brazil Nut & Almond/Spirulina & Creamy Indian Chai.
Een liefdevolle teamfoto bij Lovechock. Zij lieten onder meer de drie nieuwe repen proeven: Creamy Yacon/Brazil Nut & Almond/Spirulina & Creamy Indian Chai.
Tim Spek met naast hem een deel van het aanbod van de nieuwe online zakelijke bio-groothandel Amanvida.de. Hier is onder meer BambuSalz verkrijgbaar. "We werken hier aan ons partnerschap richting de retail.
Tim Spek met naast hem een deel van het aanbod van de nieuwe online zakelijke bio-groothandel Amanvida.de. Hier is onder meer BambuSalz verkrijgbaar. "We werken hier aan ons partnerschap richting de retail.
Gerard Versteegh voerde weer vele gesprekken in de stand van Tradin Organic Agriculture. Tradin serveerde een ontbijtje op de stand waarin allerlei ingrediënten waarin zij handelen verwerkt waren (o.a. walnoten, gedroogde frambozen, chocolade enzovoorts).
Gerard Versteegh voerde weer vele gesprekken in de stand van Tradin Organic Agriculture. Tradin serveerde een ontbijtje op de stand waarin allerlei ingrediënten waarin zij handelen verwerkt waren (o.a. walnoten, gedroogde frambozen, chocolade enzovoorts).
Bij Rafal Taciak kon men terecht voor meer informatie over de cacaoverwerkingsfabriek Crown of Holland.
Bij Rafal Taciak kon men terecht voor meer informatie over de cacaoverwerkingsfabriek Crown of Holland.
Voor informatie over de vele verschillende chocopasta's van Brinkers kon men onder meer terecht bij: Yordy Bakker, Klara Cakir, Anke Pelgrim, Daniela Schnieders, Claudine Vrooijink en Peter Krijnsen. De 600 grams potten van So Vegan So Fine zijn binnenkort bij Sligro verkrijgbaar.
Voor informatie over de vele verschillende chocopasta's van Brinkers kon men onder meer terecht bij: Yordy Bakker, Klara Cakir, Anke Pelgrim, Daniela Schnieders, Claudine Vrooijink en Peter Krijnsen. De 600 grams potten van So Vegan So Fine zijn binnenkort bij Sligro verkrijgbaar.
Monique van der Meer-Ruhe, Timo Franken en Colin van Zon lieten in de vernieuwde stand van Florentin o.a. proeven van de nieuwe corn falafel. Monique: "We zijn gegaan voor een restaurant look."
Monique van der Meer-Ruhe, Timo Franken en Colin van Zon lieten in de vernieuwde stand van Florentin o.a. proeven van de nieuwe corn falafel. Monique: "We zijn gegaan voor een restaurant look."
Imkerij de Traay had zelfs wat bijenkasten meegenomen. Van links naar rechts: Wilco Schets, Kristel van der Voorn, Eric van Gool en Dennis van Teylingen. Op de tafel links staat de honing van het merk Santusa, het biologische retailmerk voor de export.
Imkerij de Traay had zelfs wat bijenkasten meegenomen. Van links naar rechts: Wilco Schets, Kristel van der Voorn, Eric van Gool en Dennis van Teylingen. Op de tafel links staat de honing van het merk Santusa, het biologische retailmerk voor de export.
Alix Janssens, Stijn van Wezemael, Gita Van den Boer, Christophe Van Assche en Martin De Deken van The Chalo Company. Hebben nieuwe dinner kits op basis van peulvruchten, beschikbaar in zes verschillende smaken.
Alix Janssens, Stijn van Wezemael, Gita Van den Boer, Christophe Van Assche en Martin De Deken van The Chalo Company. Hebben nieuwe dinner kits op basis van peulvruchten, beschikbaar in zes verschillende smaken.
De stand van Abbot Kinney's. Op de foto ziet u Anne Kok en Gijs van Maasakkers. Abbot Kinney's heeft een nieuwe Griekse yoghurt geïntroduceerd. 
De stand van Abbot Kinney's. Op de foto ziet u Anne Kok en Gijs van Maasakkers. Abbot Kinney's heeft een nieuwe Griekse yoghurt geïntroduceerd. 
Madelein Zeeman en Betül Kaya met de natuurlijke smaakmakers vanille en kaneel van De Monchy Natural Products.
Madelein Zeeman en Betül Kaya met de natuurlijke smaakmakers vanille en kaneel van De Monchy Natural Products.
Links voor: Desiree Daniëls Links achter: Eric Daniëls Rechts voor: Edwin Habing Rechts achter: Elena Vlassova van Ed Organics. ED Organics BV is een internationaal opererend handelsbedrijf in biologische granen en groenten.E&D staat voor Eerlijk en Duurzaam, kwaliteit en lever-betrouwbaarheid zijn belangrijke kenwaarden van ED Organics BV. 'Middels een toegewijd team van internationaal opererende medewerkers brengen we dagelijks deze kenwaarden in de praktijk' aldus Eric.
Links voor: Desiree Daniëls Links achter: Eric Daniëls Rechts voor: Edwin Habing Rechts achter: Elena Vlassova van Ed Organics. ED Organics BV is een internationaal opererend handelsbedrijf in biologische granen en groenten.
E&D staat voor Eerlijk en Duurzaam, kwaliteit en lever-betrouwbaarheid zijn belangrijke kenwaarden van ED Organics BV. 'Middels een toegewijd team van internationaal opererende medewerkers brengen we dagelijks deze kenwaarden in de praktijk' aldus Eric.
Marta Mottin, Joren Nieuwenhuizen, John Willoughby, Kelvin Nam en Mark Klopstra van VACQ Pack. Kijken terug op een positieve beurs. 
Marta Mottin, Joren Nieuwenhuizen, John Willoughby, Kelvin Nam en Mark Klopstra van VACQ Pack. Kijken terug op een positieve beurs. 
Leo den Hamer op de stand van Weiẞenhorner. Leo doet de verkoop voor Weiẞenhorner in de BENELUX. 
Leo den Hamer op de stand van Weiẞenhorner. Leo doet de verkoop voor Weiẞenhorner in de BENELUX. 
Het brede assortiment van Weiẞenhorner. 
Het brede assortiment van Weiẞenhorner. 
Alix Wijnings en Bob Bakker van Optimum Group. Optimum Group heeft haar Optimum Green portfolio gepresenteerd; een uitgebreid en divers portfolio aan duurzame labelmaterialen. De groep zal dit portfolio ook presenteren tijdens Empack in Utrecht.
Alix Wijnings en Bob Bakker van Optimum Group. Optimum Group heeft haar Optimum Green portfolio gepresenteerd; een uitgebreid en divers portfolio aan duurzame labelmaterialen. De groep zal dit portfolio ook presenteren tijdens Empack in Utrecht.
Floris Reurts, Antoine Debray en Tom Reurts van Gkazas olijfolie.
Floris Reurts, Antoine Debray en Tom Reurts van Gkazas olijfolie.
Olijf olie van Gkazas in verschillende soorten maten en verpakkingen. 
Olijf olie van Gkazas in verschillende soorten maten en verpakkingen. 
Bonvita bestaat 25 jaar en dit werd goed gevierd tijdens de BIOFACH. Van links naar rechts: Erik van Luyn, Ton de Haan, Thijs en Yvon Schuurman en Gjalt Landman.
Bonvita bestaat 25 jaar en dit werd goed gevierd tijdens de BIOFACH. Van links naar rechts: Erik van Luyn, Ton de Haan, Thijs en Yvon Schuurman en Gjalt Landman.
Onno Stienen geeft aan dat het nieuwe product van Onoff Spices! 'wel een knaller moet worden'. "Al voor de beurs waren de eerste reacties hierop veelbelovend."
Onno Stienen geeft aan dat het nieuwe product van Onoff Spices! 'wel een knaller moet worden'. "Al voor de beurs waren de eerste reacties hierop veelbelovend."
Hij heeft het over de Organic instant Thai Rice Noodles, in de varianten Tom Yum, Green Curry, Yellow Curry en Tom Kha.
Hij heeft het over de Organic instant Thai Rice Noodles, in de varianten Tom Yum, Green Curry, Yellow Curry en Tom Kha.
Het nog naamloze konijn van Biobim poseert met de medewerkers van Joannusmolen: Bjorn van Megen, Michelle Vroom, Teun Thönissen en Sophie de Rooij. Teun: "Het konijn heeft nog geen naam, suggesties zijn welkom. We hebben Biobim in een nieuw jasje gestoken. Hiervoor hebben we de samenwerking gezocht met tekenares Marije Tolman. Elk product is voorzien van zijn eigen karakter."
Het nog naamloze konijn van Biobim poseert met de medewerkers van Joannusmolen: Bjorn van Megen, Michelle Vroom, Teun Thönissen en Sophie de Rooij. Teun: "Het konijn heeft nog geen naam, suggesties zijn welkom. We hebben Biobim in een nieuw jasje gestoken. Hiervoor hebben we de samenwerking gezocht met tekenares Marije Tolman. Elk product is voorzien van zijn eigen karakter."
Nieuw van Biobim zijn deze vijf snacks: Carrot Puff, Corn Puff, Strawberry Hearts, Corn Sticks Tomato & Cheese en Corn Sticks Cheese & Parsley.
Nieuw van Biobim zijn deze vijf snacks: Carrot Puff, Corn Puff, Strawberry Hearts, Corn Sticks Tomato & Cheese en Corn Sticks Cheese & Parsley.
Janet Nuyten-Sijtsema en Roelof Hulstbij FZ Organic Food met achter hen de vele soorten chips die het assortiment van Trafo inmiddels rijk is.
Janet Nuyten-Sijtsema en Roelof Hulstbij FZ Organic Food met achter hen de vele soorten chips die het assortiment van Trafo inmiddels rijk is.
Ies Verloop en Marja Bastiaansen konden bij Bastiaansen Bio Kaas alles vertellen over de nieuwe lijn met Demeter-kazen.
Ies Verloop en Marja Bastiaansen konden bij Bastiaansen Bio Kaas alles vertellen over de nieuwe lijn met Demeter-kazen.
Jan Sjouke Van der Heide, Nico Jongkind en Yme Kuiper. Hebben verschillende ingrediënten voor de levensmiddelen industrie. Specialiteit is op maat leveren aan klanten. Sourcen wereldwijd en hebben voornamelijk klanten in West-Europa.
Jan Sjouke Van der Heide, Nico Jongkind en Yme Kuiper. Hebben verschillende ingrediënten voor de levensmiddelen industrie. Specialiteit is op maat leveren aan klanten. Sourcen wereldwijd en hebben voornamelijk klanten in West-Europa.
Bij la BIO IDEA: Dusty Palijama, Hester Prummel, Annemiek Flantua, Hendrik Wijnen, Maarten Gevers en Ruben de Wit. Nieuw van la BIO IDEA zijn pesto grilled vegetables en pesto kale. Op de achtergrond is ook het merk Amaizin te zien. Nieuw onder dit merk zijn Coconut whipped cream en Jackfruit. 
Bij la BIO IDEA: Dusty Palijama, Hester Prummel, Annemiek Flantua, Hendrik Wijnen, Maarten Gevers en Ruben de Wit. Nieuw van la BIO IDEA zijn pesto grilled vegetables en pesto kale. Op de achtergrond is ook het merk Amaizin te zien. Nieuw onder dit merk zijn Coconut whipped cream en Jackfruit. 
Namens DO-IT poseren Dexter Geertman, Jurgen Meijer, Aart-Jan Knauff, Emma Hulsmans en Keith Warnock. 
Namens DO-IT poseren Dexter Geertman, Jurgen Meijer, Aart-Jan Knauff, Emma Hulsmans en Keith Warnock. 
De stand van BioBandits was duidelijk in twee kampen verdeeld. Aan de gele kant: Hans de Boer. En bij paars: PieterBas Alferink. Nieuw van BioBandits is de knoflookvariant van de Egg Free Mayo (toont PieterBas).  
De stand van BioBandits was duidelijk in twee kampen verdeeld. Aan de gele kant: Hans de Boer. En bij paars: PieterBas Alferink. Nieuw van BioBandits is de knoflookvariant van de Egg Free Mayo (toont PieterBas).  
Katharina Haack en Renske Loefs bij Yellow Chips. Twee varianten van Go Pure maakten kans op een Best New Product Award: classic chips hibiscus & sea salt en Fruits & Veggies orange, carrot & beetroot chops tarragon.
Katharina Haack en Renske Loefs bij Yellow Chips. Twee varianten van Go Pure maakten kans op een Best New Product Award: classic chips hibiscus & sea salt en Fruits & Veggies orange, carrot & beetroot chops tarragon.
Bij De Hobbit: Luc van den Heede, Philippe Couvreur en Edith Gomes.
Bij De Hobbit: Luc van den Heede, Philippe Couvreur en Edith Gomes.
Bij GreenAge: Addy Rouwenhorst, Sascha de Lint, Sylvia van Mourik en John Machielsen.
Bij GreenAge: Addy Rouwenhorst, Sascha de Lint, Sylvia van Mourik en John Machielsen.
Deze Portugese paarse aardappelen zijn het resultaat van een project samen met teler Rui Rodrigues. Deze plantage is DOP-gecertificeerd.
Deze Portugese paarse aardappelen zijn het resultaat van een project samen met teler Rui Rodrigues. Deze plantage is DOP-gecertificeerd.
Esther Halfmann bij Aurora Kaas. Zij vieren dit jaar hun 40-jarig bestaan.
Esther Halfmann bij Aurora Kaas. Zij vieren dit jaar hun 40-jarig bestaan.
De zussen Fransje en Ellen de Kimpe bij Ariza. De nieuwbouw is net klaar, waardoor de opslagcapaciteit aanzienlijk toegenomen is.
De zussen Fransje en Ellen de Kimpe bij Ariza. De nieuwbouw is net klaar, waardoor de opslagcapaciteit aanzienlijk toegenomen is.
Bij Doens Food Ingredients: Evelien Doens, Walter Doens, Chantal Acke, Jan Meijaard en Valerie de Cock. Walter: "Het draait meer dan ooit om betrouwbaar en betrokken zijn, we focussen meer en meer op projecten." Zijn twee kinderen zijn nu werkzaam in het bedrijf. "Ik geef het allemaal meer uit handen aan de jeugd."
Bij Doens Food Ingredients: Evelien Doens, Walter Doens, Chantal Acke, Jan Meijaard en Valerie de Cock. Walter: "Het draait meer dan ooit om betrouwbaar en betrokken zijn, we focussen meer en meer op projecten." Zijn twee kinderen zijn nu werkzaam in het bedrijf. "Ik geef het allemaal meer uit handen aan de jeugd."
Ook Dutch Harvest hemp tea debuteerde op de beurs en de hennepthee kon op veel belangstelling rekenen, vertelde Esther Molenwijk. Naast haar staat Ernie van Dalen. Esther: "Onze eerste deelname bevalt onwijs goed. Er is interesse voor onze hennepthee vanuit de gekste hoeken van de wereld. De meeste proevers zijn positief verrast over de smaak."
Ook Dutch Harvest hemp tea debuteerde op de beurs en de hennepthee kon op veel belangstelling rekenen, vertelde Esther Molenwijk. Naast haar staat Ernie van Dalen. Esther: "Onze eerste deelname bevalt onwijs goed. Er is interesse voor onze hennepthee vanuit de gekste hoeken van de wereld. De meeste proevers zijn positief verrast over de smaak."
Bij beursdebutant Chokay kon men proeven van de nieuwe organic chocolate bites. Lars Jacobs (links op de foto): "Dit is een nieuwe ontwikkeling. De bites zijn een combinatie van pure chocolade en een dadelvulling in vijf verschillende smaakvarianten. De chocolade is gemaakt zonder toegevoegde suiker en zonder zoetstoffen. De smaak van de ingrediënten komt hierdoor veel beter uit." Naast Lars staan Jan Willem Ekelenkamp en Bart van den Meiracker op de foto.
Bij beursdebutant Chokay kon men proeven van de nieuwe organic chocolate bites. Lars Jacobs (links op de foto): "Dit is een nieuwe ontwikkeling. De bites zijn een combinatie van pure chocolade en een dadelvulling in vijf verschillende smaakvarianten. De chocolade is gemaakt zonder toegevoegde suiker en zonder zoetstoffen. De smaak van de ingrediënten komt hierdoor veel beter uit." Naast Lars staan Jan Willem Ekelenkamp en Bart van den Meiracker op de foto.
Bij Berrico FoodCompany: Renno van Dijk, Hugh Walter, Bert-Jan Bakker, Roy Oostweegel, Gregory Ford, Foekje van Dijk, Anne Létornaeu en Pieter Visser. Onder meer de verkoop van hennepzaad gaat heel goed. Er is ook veel aandacht voor kokos en gedroogd fruit.
Bij Berrico FoodCompany: Renno van Dijk, Hugh Walter, Bert-Jan Bakker, Roy Oostweegel, Gregory Ford, Foekje van Dijk, Anne Létornaeu en Pieter Visser. Onder meer de verkoop van hennepzaad gaat heel goed. Er is ook veel aandacht voor kokos en gedroogd fruit.
De hele dag door waren er veel gesprekken gaande bij Control Union Certifications in hal 1. Op de achtergrond (achter de balie): Eerik Schipper en Wilson Mieles. Eerik: "De COSMOS-certificering begint steeds meer te leven. Ook vertellen we meer over de aparte overeenkomst die we met China Organic hebben."
De hele dag door waren er veel gesprekken gaande bij Control Union Certifications in hal 1. Op de achtergrond (achter de balie): Eerik Schipper en Wilson Mieles. Eerik: "De COSMOS-certificering begint steeds meer te leven. Ook vertellen we meer over de aparte overeenkomst die we met China Organic hebben."
Een blik van bovenaf op de VIVANESS die in de nieuwe hal 3C plaatsvond.
Een blik van bovenaf op de VIVANESS die in de nieuwe hal 3C plaatsvond.
Imkerij de Traay stond voor het eerst met Bee honest cosmetics op de VIVANESS. Joyce Weerman toont de nieuwe shampoo & conditioner bars. "2 in 1 in bar-vorm is er nog maar weinig."
Imkerij de Traay stond voor het eerst met Bee honest cosmetics op de VIVANESS. Joyce Weerman toont de nieuwe shampoo & conditioner bars. "2 in 1 in bar-vorm is er nog maar weinig."
Er zijn drie varianten: Bergamot & Bijenwas, Jasmijn& Propilis en Jojoba & Honing.
Er zijn drie varianten: Bergamot & Bijenwas, Jasmijn& Propilis en Jojoba & Honing.
Hier stond onder meer Frenchtop Natural Care Products. Roy Jongens liet bezoekers proeven van de theelijn van Royal Green.
Hier stond onder meer Frenchtop Natural Care Products. Roy Jongens liet bezoekers proeven van de theelijn van Royal Green.
En Esther Keddeman vertelde bij Petit&Jolie dat alle verpakkingen dit jaar over gaan op 100% gerecycled plastic.
En Esther Keddeman vertelde bij Petit&Jolie dat alle verpakkingen dit jaar over gaan op 100% gerecycled plastic.
In gesprek bij Wessanen: Lonneke Rijkmans (Wessanen) en Nicole Brierley (Ariza). Wessanen deed met de nieuwe Fruity Mix van Isola Bio mee met de Best New Product-verkiezing.
In gesprek bij Wessanen: Lonneke Rijkmans (Wessanen) en Nicole Brierley (Ariza). Wessanen deed met de nieuwe Fruity Mix van Isola Bio mee met de Best New Product-verkiezing.
Ronald Bakker en Peter Schneider met tussen hen de nieuwe theerange van Cleo's. Dit is de Duitse variant op Natural Temptation.
Ronald Bakker en Peter Schneider met tussen hen de nieuwe theerange van Cleo's. Dit is de Duitse variant op Natural Temptation.
Ronald: "We hebben gekozen voor smaken die op de Duitse markt passen. Het gaat onder meer om duo's, groene thee en voor speciale momenten op de dag. Hiermee is Cleo's meer dan een cadeaulijn geworden."
Ronald: "We hebben gekozen voor smaken die op de Duitse markt passen. Het gaat onder meer om duo's, groene thee en voor speciale momenten op de dag. Hiermee is Cleo's meer dan een cadeaulijn geworden."
Gert-Jan de Groot (rechts) vertelt meer over de producten van Euro Company.
Gert-Jan de Groot (rechts) vertelt meer over de producten van Euro Company.
Gert Kögeler tapt wat 'Wild Wonders' (biologische snacktomaatjes) van Nature&More (bij Eosta). Gert: "In online verkopen is bio echt heel groot. We zijn ook erg blij met de plannen van Demeter, zij willen dat in 2022 niks meer in plastic verpakt zal worden. Deze 'NoPlastic'-trend gaat veel harder dan we hadden durven hopen."
Gert Kögeler tapt wat 'Wild Wonders' (biologische snacktomaatjes) van Nature&More (bij Eosta). Gert: "In online verkopen is bio echt heel groot. We zijn ook erg blij met de plannen van Demeter, zij willen dat in 2022 niks meer in plastic verpakt zal worden. Deze 'NoPlastic'-trend gaat veel harder dan we hadden durven hopen."
Marleen van den Broek en Nelleke Veenstra bij Triodos Bank. Nelleke: "Er is een verandering nodig in het voedselsysteem. De BIOFACH is een uitstekende plek om te laten zien hoe wij hier als duurzame bank op kunnen inspelen."
Marleen van den Broek en Nelleke Veenstra bij Triodos Bank. Nelleke: "Er is een verandering nodig in het voedselsysteem. De BIOFACH is een uitstekende plek om te laten zien hoe wij hier als duurzame bank op kunnen inspelen."
Pieterjan Kok vertegenwoordigde voor het eerst Machandel op de BIOFACH.
Pieterjan Kok vertegenwoordigde voor het eerst Machandel op de BIOFACH.
Meeke Janssens, Leo Helgens, Aart Broek en Fred van Tienen bij The Organic Factory. Naast hen de vele verschillende biologische snoepjes van Eco Sweets. Onlangs is de look van dit merk vernieuwd. Meeke: "Het loopt lekker door, we hebben al veel goede gesprekken gehad."
Meeke Janssens, Leo Helgens, Aart Broek en Fred van Tienen bij The Organic Factory. Naast hen de vele verschillende biologische snoepjes van Eco Sweets. Onlangs is de look van dit merk vernieuwd. Meeke: "Het loopt lekker door, we hebben al veel goede gesprekken gehad."
Joke Heerema en Miriam Stutz met voor hen de nieuwste kaas van Hooidammer: de geitenkaasversie van de gegraveerde kaas die vorig jaar geïntroduceerd werd.
Joke Heerema en Miriam Stutz met voor hen de nieuwste kaas van Hooidammer: de geitenkaasversie van de gegraveerde kaas die vorig jaar geïntroduceerd werd.
Miriam: "Hij is goed ontvangen, we hebben deze kaas ontwikkeld omdat er veel mensen zijn die de voorkeur geven aan geitenkaas."
Miriam: "Hij is goed ontvangen, we hebben deze kaas ontwikkeld omdat er veel mensen zijn die de voorkeur geven aan geitenkaas."
Hans Ruijs van Lifefood praatte even bij met Dirk Loefs van Lovechock.
Hans Ruijs van Lifefood praatte even bij met Dirk Loefs van Lovechock.
Gerrit-Jan Roza van Bio Freshi (rechts) maakt wat aantekeningen.
Gerrit-Jan Roza van Bio Freshi (rechts) maakt wat aantekeningen.
Bij Ghee Easy: David Klingen, Pepijn Post en Reint de Koning.
Bij Ghee Easy: David Klingen, Pepijn Post en Reint de Koning.
De Nederlandse bio-kasgroenten zijn vanaf eind febrauri beschikbaar bij Bio-Center ZANN. Op de foto: Geoffrey Harreman, Astrid Rog en Robbin Lansbergen.
De Nederlandse bio-kasgroenten zijn vanaf eind febrauri beschikbaar bij Bio-Center ZANN. Op de foto: Geoffrey Harreman, Astrid Rog en Robbin Lansbergen.
Remko Vogelenzang vertelde dat Vegafit volop nieuwe bio-producten ontwikkeld heeft het laatste jaar. Onder meer een Oat&Veggies-lijn en Veggie&Cheesy. Het gaat om burgers en balletjes in diverse varianten. Ook nieuw zijn een biologische cordon bleu, mozzarella sticks, Gouda schnitzel en Gouda nuggets. De laatste twee zijn er ook in een krokante variant. Tevens zijn er wokstukjes aan het assortiment toegevoegd.
Remko Vogelenzang vertelde dat Vegafit volop nieuwe bio-producten ontwikkeld heeft het laatste jaar. Onder meer een Oat&Veggies-lijn en Veggie&Cheesy. Het gaat om burgers en balletjes in diverse varianten. Ook nieuw zijn een biologische cordon bleu, mozzarella sticks, Gouda schnitzel en Gouda nuggets. De laatste twee zijn er ook in een krokante variant. Tevens zijn er wokstukjes aan het assortiment toegevoegd.
José Scholtes-Cretier, Ronald van Marlen en Mathilde Meijers presenteerden het appel-bergamot sap van Bella Berga. Mathilde: "De proevers zijn aangenaam verrast over de smaak, de bergamot geeft een bitter tintje aan de sap. We exporteren het al naar diverse landen. De essentiële olie uit de bergamotschil is de smaakmaker in Earl Grey thee en het favoriete ingrediënt van parfumeurs. Omdat het sap wereldwijd nog minder bekend is, blijft dat nu vaak onbenut."
José Scholtes-Cretier, Ronald van Marlen en Mathilde Meijers presenteerden het appel-bergamot sap van Bella Berga. Mathilde: "De proevers zijn aangenaam verrast over de smaak, de bergamot geeft een bitter tintje aan de sap. We exporteren het al naar diverse landen. De essentiële olie uit de bergamotschil is de smaakmaker in Earl Grey thee en het favoriete ingrediënt van parfumeurs. Omdat het sap wereldwijd nog minder bekend is, blijft dat nu vaak onbenut."
Ook Nuts2 debuteerde op de BIOFACH. Carmen Francisco en Laurent de Ruiter vertelden dat Nuts2 graag impact wil hebben met de noten. Laurent: "Vandaar dat we de producten lokaal verwerken, hiermee creëren we werkgelegenheid. Nuts2 heeft een fabriek in Burkina Faso en in Benin."
Ook Nuts2 debuteerde op de BIOFACH. Carmen Francisco en Laurent de Ruiter vertelden dat Nuts2 graag impact wil hebben met de noten. Laurent: "Vandaar dat we de producten lokaal verwerken, hiermee creëren we werkgelegenheid. Nuts2 heeft een fabriek in Burkina Faso en in Benin."
Zoals altijd het stralende middelpunt: Jacqueline Poppe van Beech Business Promotion. Met links General Konsul Paul Ymkers en rechts Peter Ottmann, directeur NürnbergMesse.
Zoals altijd het stralende middelpunt: Jacqueline Poppe van Beech Business Promotion. Met links General Konsul Paul Ymkers en rechts Peter Ottmann, directeur NürnbergMesse.
Siete Neef van Be-Leaf bracht ook een bezoek aan de beurs.
Siete Neef van Be-Leaf bracht ook een bezoek aan de beurs.
Jan Fleurkens trakteerde de bezoekers graag op Mongozo bier, het eerste dat zowel biologisch, glutenvrij als Fairtrade gecertificeerd is.
Jan Fleurkens trakteerde de bezoekers graag op Mongozo bier, het eerste dat zowel biologisch, glutenvrij als Fairtrade gecertificeerd is.
Borrelen bij het paviljoen in hal 5 op woensdagmiddag: Bart Kuin van Bejo Zaden en Annemarie Kruize van De Bolster.
Borrelen bij het paviljoen in hal 5 op woensdagmiddag: Bart Kuin van Bejo Zaden en Annemarie Kruize van De Bolster.
De dames van Odin De Nieuwe Band: Merle Koomans van den Dries en Jacqueline de Kool.
De dames van Odin De Nieuwe Band: Merle Koomans van den Dries en Jacqueline de Kool.
De ruimte tussen de twee delen van het paviljoen was goed gevuld.
De ruimte tussen de twee delen van het paviljoen was goed gevuld.
Nog een borrelfoto.
Nog een borrelfoto.
Erik van Gangelen en Dirk Schnellen van Brandplant. Zij wonnen met de PLAYin CHOC (een duurzaam alternatief voor het kindersurpise ei) tijdens de Bio-beurs de award voor het Beste bio-product van 2020.

Erik van Gangelen en Dirk Schnellen van Brandplant. Zij wonnen met de PLAYin CHOC (een duurzaam alternatief voor het kindersurpise ei) tijdens de Bio-beurs de award voor het Beste bio-product van 2020.
De stand van Neuteboom Coffeeroasters knalt van het beeldscherm, het kleurrijke merk Roots gaat als het aan Jan Hart ligt breder de markt op. "Na twee jaar exclusief bij PLUS te hebben gestaan, is Roots vanaf nu breed beschikbaar." Naast Jan staan Michelle Teijgeler en Gilbert Willemsen.
De stand van Neuteboom Coffeeroasters knalt van het beeldscherm, het kleurrijke merk Roots gaat als het aan Jan Hart ligt breder de markt op. "Na twee jaar exclusief bij PLUS te hebben gestaan, is Roots vanaf nu breed beschikbaar." Naast Jan staan Michelle Teijgeler en Gilbert Willemsen.
Bij Eco Warehouse kreeg Ellen Visser (rechts) gezelschap van haar nieuwe werkneemster Fleurine Hugo-Kalff, voor de Franse markt. Er komt een nieuwe set Food Huggers aan.
Bij Eco Warehouse kreeg Ellen Visser (rechts) gezelschap van haar nieuwe werkneemster Fleurine Hugo-Kalff, voor de Franse markt. Er komt een nieuwe set Food Huggers aan.
Johan Groen, Peter Brul en Wim Stoker tijdens de netwerkborrel.
Johan Groen, Peter Brul en Wim Stoker tijdens de netwerkborrel.
Sylvia van Mourik, John Machielsen (GreenAge) en Lenneke Pors-Schot (Biojournaal).
Sylvia van Mourik, John Machielsen (GreenAge) en Lenneke Pors-Schot (Biojournaal).
Michaël Wilde, sinds 1 november 2019 directeur van Bionext. Op de achtergrond borrelen ze nog rustig door.
Michaël Wilde, sinds 1 november 2019 directeur van Bionext. Op de achtergrond borrelen ze nog rustig door.
Standhouders op weg naar de ingang voor dag 2 van de beurs.
Standhouders op weg naar de ingang voor dag 2 van de beurs.
Annelies Timmerman (Ecobulbs) met Ciska en Wim Stoker van Stoker Vogelaar.
Annelies Timmerman (Ecobulbs) met Ciska en Wim Stoker van Stoker Vogelaar.
Otto van Verschuer en Maddy van Wijk presenteerden de kazen en jams van Heerlijkheid Mariënwaerdt aan de beursbezoekers. Otto: "We staan op een mooi nieuw plekje, met vrij uitzicht. Ideaal, als je het mij vraagt. Het merendeel van onze kazen, zo'n twee derde zelfs, gaat naar Duitsland."
Otto van Verschuer en Maddy van Wijk presenteerden de kazen en jams van Heerlijkheid Mariënwaerdt aan de beursbezoekers. Otto: "We staan op een mooi nieuw plekje, met vrij uitzicht. Ideaal, als je het mij vraagt. Het merendeel van onze kazen, zo'n twee derde zelfs, gaat naar Duitsland."
Wim Stoker raakte daarna in gesprek met Kees van Zelderen.
Wim Stoker raakte daarna in gesprek met Kees van Zelderen.
Simone van Lanen en Michiel Lenders waren van de partij namens Rosies. Er komen nieuwe producten aan. Simone: "De cheesecake mix en pancake mix met linzen komen onder het merk Rosies op de markt, die hadden we al onder private label."
Simone van Lanen en Michiel Lenders waren van de partij namens Rosies. Er komen nieuwe producten aan. Simone: "De cheesecake mix en pancake mix met linzen komen onder het merk Rosies op de markt, die hadden we al onder private label."
Debutant Masterpack Group liet zien hoe ze big bags vacuum verpakken. De vijfde generatie staat aan het roer, zo gaf Raimon Hoogboom aan. Links naast hem Sander Wiegers. Raimon: "We zijn vereerd dat we op de BIOFACH kunnen staan, dit is goed voor de Masterpack Group." 
Debutant Masterpack Group liet zien hoe ze big bags vacuum verpakken. De vijfde generatie staat aan het roer, zo gaf Raimon Hoogboom aan. Links naast hem Sander Wiegers. Raimon: "We zijn vereerd dat we op de BIOFACH kunnen staan, dit is goed voor de Masterpack Group." 
Een overzichtsfoto van de combinatiestand van Odenwald Organic Bakery, Brouwerij De Leckere, Banketbakkerij Van Strien en IJspaleis.
Een overzichtsfoto van de combinatiestand van Odenwald Organic Bakery, Brouwerij De Leckere, Banketbakkerij Van Strien en IJspaleis.
Eric Odenwald van Brouwerij De Leckere en Odenwald Organic Bakery met de 'bardames'.
Eric Odenwald van Brouwerij De Leckere en Odenwald Organic Bakery met de 'bardames'.
Nieuw van Odenwald Organic Bakery is dit rustieke brood, gebakken in de steenoven.
Nieuw van Odenwald Organic Bakery is dit rustieke brood, gebakken in de steenoven.
Sjaak van Strien vertelt meer over de nieuwe lijn met biologische mopjes van Banketbakkerij Van Strien. Eén van de varianten (Chocolade) bevat 50% Fairtrade ingredienten. De andere smaken zijn Amandel Dadel en Amandel Anijs. "Vooralsnog zijn we heel tevreden met deze deelname, met deze vernieuwde stand trekken we nog meer publiek."
Sjaak van Strien vertelt meer over de nieuwe lijn met biologische mopjes van Banketbakkerij Van Strien. Eén van de varianten (Chocolade) bevat 50% Fairtrade ingredienten. De andere smaken zijn Amandel Dadel en Amandel Anijs. "Vooralsnog zijn we heel tevreden met deze deelname, met deze vernieuwde stand trekken we nog meer publiek."
Gijs Hoefsloot schepte de hele dag door bolletjes bio-ijs van Boerderijs voor de liefhebbers.
Gijs Hoefsloot schepte de hele dag door bolletjes bio-ijs van Boerderijs voor de liefhebbers.
Bert van Ruitenbeek, directeur van Stichting Demeter in Nederland, vertelde trots over de nieuwe campagne van Demeter: You will grow.
Bert van Ruitenbeek, directeur van Stichting Demeter in Nederland, vertelde trots over de nieuwe campagne van Demeter: You will grow.
Greta Schrenk en Rinze Anne van der Sluis stonden op de BIOFACH om het verhaal achter Love Beets te vertellen. Rinze Anne: "Beetz is teler, verwerker en inspirator in één. We worden nu ook lokaal in Duitsland actief, gaan Duitse teelt van rode biet opzetten." Greta wil dat rode biet een belangrijk onderdeel gaat worden van ons voedingspatroon.
Greta Schrenk en Rinze Anne van der Sluis stonden op de BIOFACH om het verhaal achter Love Beets te vertellen. Rinze Anne: "Beetz is teler, verwerker en inspirator in één. We worden nu ook lokaal in Duitsland actief, gaan Duitse teelt van rode biet opzetten." Greta wil dat rode biet een belangrijk onderdeel gaat worden van ons voedingspatroon.
Jaap Stockmann, Gijs van Elst en Joost Middelburg gingen op de foto bij Meelunie. Joost: "We leggen steeds meer de focus op zetmelen en proteïnen. Een goed voorbeeld daarvan is het Fava bean protein concentrate."
Jaap Stockmann, Gijs van Elst en Joost Middelburg gingen op de foto bij Meelunie. Joost: "We leggen steeds meer de focus op zetmelen en proteïnen. Een goed voorbeeld daarvan is het Fava bean protein concentrate."
Benjamin Prösel vertelt een geïnteresseerde meer over de producten van Fairtrade Original. Nieuw voor de Duitse markt zijn de Thaise Curry (Red en Green).
Benjamin Prösel vertelt een geïnteresseerde meer over de producten van Fairtrade Original. Nieuw voor de Duitse markt zijn de Thaise Curry (Red en Green).
Treur Kaas presenteerde twee nieuwe gatenkazen (linksonder) en de Bio Blaarkop-kaas. Op de foto: Willem-Jan Oudehinken en Eduard Treur. 
Treur Kaas presenteerde twee nieuwe gatenkazen (linksonder) en de Bio Blaarkop-kaas. Op de foto: Willem-Jan Oudehinken en Eduard Treur. 
Eduard: "Dit is een kaas die gemaakt is met melk van Blaarkopkoeien. Deze 'single origin' kaas is vanaf nu beschikbaar.
Eduard: "Dit is een kaas die gemaakt is met melk van Blaarkopkoeien. Deze 'single origin' kaas is vanaf nu beschikbaar.
De logistieke activiteiten voor de bio-branche groeien nog altijd goed door volgens Rudi Korpershoek.
De logistieke activiteiten voor de bio-branche groeien nog altijd goed door volgens Rudi Korpershoek.
Farmel debuteerde op de BIOFACH met in de stand Johannes van der Sluis en Rik Hogeterp. Rick: "We doen veel in biologisch en willen ons dan ook graag hier laten zien."
Farmel debuteerde op de BIOFACH met in de stand Johannes van der Sluis en Rik Hogeterp. Rick: "We doen veel in biologisch en willen ons dan ook graag hier laten zien."
Oeble Kempenaar (rechts) vertelt meer over de activiteiten van High Quality Organics.
Oeble Kempenaar (rechts) vertelt meer over de activiteiten van High Quality Organics.
Assaf Jakubovicz en Alexander Thier in de stand van beursdebutant Prodalim Group. Dit in Rotterdam gevestigde bedrijf levert concentraten voor sappen. Ze zien een stijgende lijn in de vraag naar biologisch. 
Assaf Jakubovicz en Alexander Thier in de stand van beursdebutant Prodalim Group. Dit in Rotterdam gevestigde bedrijf levert concentraten voor sappen. Ze zien een stijgende lijn in de vraag naar biologisch. 
Grzegorz Swietlicki vertegenwoordigde Gushen Holland tijdens het debuut op de BIOFACH. Dit bedrijf is gespecialiseerd in soja proteïnen. In de fabriek wordt onder meer pasta van sojabonen gemaakt. 
Grzegorz Swietlicki vertegenwoordigde Gushen Holland tijdens het debuut op de BIOFACH. Dit bedrijf is gespecialiseerd in soja proteïnen. In de fabriek wordt onder meer pasta van sojabonen gemaakt. 
Henri de Haan (tweede van links) en Jelke Herweijer (rechts) vertelden meer over de activiteiten van Nedspice. Ook Nedspice stond voor het eerst met een stand op de beurs. 
Henri de Haan (tweede van links) en Jelke Herweijer (rechts) vertelden meer over de activiteiten van Nedspice. Ook Nedspice stond voor het eerst met een stand op de beurs. 
Door gebruik te maken van deze 'white table' konden zij op een interactieve wijze meer vertellen over o.a. de herkomst van de specerijen en de fabrieken in India en Vietnam. 
Door gebruik te maken van deze 'white table' konden zij op een interactieve wijze meer vertellen over o.a. de herkomst van de specerijen en de fabrieken in India en Vietnam. 
Eveline van Tuijl en Richard Bergwerf vertelden bij TLR International Laboratories dat zij nog steeds alles onder 1 dak uitvoeren. 
Eveline van Tuijl en Richard Bergwerf vertelden bij TLR International Laboratories dat zij nog steeds alles onder 1 dak uitvoeren. 
Martine de Jong en Alex Poortinga tonen de bio-sappen van 's Lands Beste. Alex: "Er is steeds meer mogelijk in biologisch."
Martine de Jong en Alex Poortinga tonen de bio-sappen van 's Lands Beste. Alex: "Er is steeds meer mogelijk in biologisch."
Ruben Bringsken van Baltussen Konservenfabriek met naast hem de nieuwe productlijn van het merk Veggie Factory.
Ruben Bringsken van Baltussen Konservenfabriek met naast hem de nieuwe productlijn van het merk Veggie Factory. 
De nieuwe lijn bestaat uit veggie spreads, hummus en sandwich spreads - allemaal bevatten ze peulvruchten voor extra eiwitten.
De nieuwe lijn bestaat uit veggie spreads, hummus en sandwich spreads - allemaal bevatten ze peulvruchten voor extra eiwitten.
Luuk Walraven (midden, Baltussen Konservenfabriek) praat bij met Koen Smedts van Laarakker BIO.
Luuk Walraven (midden, Baltussen Konservenfabriek) praat bij met Koen Smedts van Laarakker BIO.
Pelin en Burak Bardakci verhuisden met Bata Food van hal 1 naar hal 5.
Pelin en Burak Bardakci verhuisden met Bata Food van hal 1 naar hal 5.
Jelle Verschuur, Harmen van der Meulen, Arnoud Francken en Pim Oostrom bij Axxent Masters in Tea. Nieuw zijn Bradley's Organic Selection Box, Tea of Life Pyramids Lemon Ginger en Thee Van Oordt Cool Grey.
Jelle Verschuur, Harmen van der Meulen, Arnoud Francken en Pim Oostrom bij Axxent Masters in Tea. Nieuw zijn Bradley's Organic Selection Box, Tea of Life Pyramids Lemon Ginger en Thee Van Oordt Cool Grey.
Namens Bionext poseren op het Biols-Bionext-paviljoen (Nederland-Italië): Bavo van den Idsert en Paula Nijdam. 
Namens Bionext poseren op het Biols-Bionext-paviljoen (Nederland-Italië): Bavo van den Idsert en Paula Nijdam. 
Johnny Be Good is al 'big in Japan' en daarom willen Thijs Willems en Rens Vermue graag op de BIOFACH verkennen waar nog meer kansen liggen voor hun sous vide gegaarde biologische groenten. 
Johnny Be Good is al 'big in Japan' en daarom willen Thijs Willems en Rens Vermue graag op de BIOFACH verkennen waar nog meer kansen liggen voor hun sous vide gegaarde biologische groenten. 
Thijs: "De groenten worden sous vide gegaard en dit geeft voordelen qua smaak." Udea neemt waarschijnlijk in maart de eerste producten van Johnny Be Good op in het assortiment. 
Thijs: "De groenten worden sous vide gegaard en dit geeft voordelen qua smaak." Udea neemt waarschijnlijk in maart de eerste producten van Johnny Be Good op in het assortiment. 
Rechts zit Pepijn van der Plas die alles kon vertellen over de bio-kiemgroenten van Van der Plas Sprouts. 
Rechts zit Pepijn van der Plas die alles kon vertellen over de bio-kiemgroenten van Van der Plas Sprouts. 
Juan M. Carro van NaturalcosBio verzorgde een Royal Quinoa Shake experience. 
Juan M. Carro van NaturalcosBio verzorgde een Royal Quinoa Shake experience. 
Juan: "Dit is een heel nieuw product in de bio-branche, het gaat om diverse shakes op basis van quinoa."
Juan: "Dit is een heel nieuw product in de bio-branche, het gaat om diverse shakes op basis van quinoa."
Ook Millets Place debuteerde op de beurs: Anne Hulst, Ruud van Klaveren, Feije Dijksterhuis. "Onze specialiteit is teff", aldus Ruud.
Ook Millets Place debuteerde op de beurs: Anne Hulst, Ruud van Klaveren, Feije Dijksterhuis. "Onze specialiteit is teff", aldus Ruud.
Lena Derenbach en Tina Trinks bij Dopper. De nieuwste Dopper-variant is de Dopper Glass (uiteraard van glas gemaakt). Lena: "De vraag naar deze glazen variant kwam juist vanuit de internationale markt. Hij is gemaakt van het meest robuuste glas dat we konden vinden. We hebben nu vier verschillende collecties en bieden hiermee voor iedereen een passende fles."
Lena Derenbach en Tina Trinks bij Dopper. De nieuwste Dopper-variant is de Dopper Glass (uiteraard van glas gemaakt). Lena: "De vraag naar deze glazen variant kwam juist vanuit de internationale markt. Hij is gemaakt van het meest robuuste glas dat we konden vinden. We hebben nu vier verschillende collecties en bieden hiermee voor iedereen een passende fles."
Kaaslust vond de eerste deelname voor herhaling vatbaar en was er dus weer bij. Op de foto: André Craens, Mark van Hunnik en Jan Craens. André: "Dit is de ideale plek om al onze klanten weer even te zien. We hebben een nieuwe blauwe kaas bij, genaamd Bunker Blauw/Keller Blau."
Kaaslust vond de eerste deelname voor herhaling vatbaar en was er dus weer bij. Op de foto: André Craens, Mark van Hunnik en Jan Craens. André: "Dit is de ideale plek om al onze klanten weer even te zien. We hebben een nieuwe blauwe kaas bij, genaamd Bunker Blauw/Keller Blau."
Bij Seepje merken ze dat steeds meer mensen de producten inmiddels herkennen. Op de foto: Gwendolyn Behnke, Sanne Schouten en Jasper Gabriëlse.
Bij Seepje merken ze dat steeds meer mensen de producten inmiddels herkennen. Op de foto: Gwendolyn Behnke, Sanne Schouten en Jasper Gabriëlse.
Bij Farm Brothers maakte stagiair Luca zijn debuut. De eerste beursdag was ook meteen zijn eerste werkdag. Naast hem Teyler Padberg en Tjebbe van Meeteren. 
Bij Farm Brothers maakte stagiair Luca zijn debuut. De eerste beursdag was ook meteen zijn eerste werkdag. Naast hem Teyler Padberg en Tjebbe van Meeteren. 
Original Beans stond voor het eerst op de beurs en werd vertegenwoordigd door Nina Conrady, Jan-Marcel Schubert en Marta Kiss. Nina: "Ons assortiment bestaat uit repen die gemaakt zijn van single origin cacoa. Net als bij wijnen komen om deze manier de specifieke smaak van de diverse cacaosoorten duidelijker naar voren."
Original Beans stond voor het eerst op de beurs en werd vertegenwoordigd door Nina Conrady, Jan-Marcel Schubert en Marta Kiss. Nina: "Ons assortiment bestaat uit repen die gemaakt zijn van single origin cacoa. Net als bij wijnen komen om deze manier de specifieke smaak van de diverse cacaosoorten duidelijker naar voren."
Dörte Thiel bij Verbruggen Juice Trading. 
Dörte Thiel bij Verbruggen Juice Trading. 
Proeven van de biologische dadels en dadelpasta's van Yogi & Yousef's kon bij Debbie Tijsterman, Jochem Geheniau en Arez Hama. Arez: "We hebben al ontzettend veel aanvragen voor onze dadelpasta gekregen."
Proeven van de biologische dadels en dadelpasta's van Yogi & Yousef's kon bij Debbie Tijsterman, Jochem Geheniau en Arez Hama. Arez: "We hebben al ontzettend veel aanvragen voor onze dadelpasta gekregen."
DJ Dusty (van DO-IT) verzorgde de muziek tijdens de Dutch Booth Party in hal 5 op donderdagavond. 
DJ Dusty (van DO-IT) verzorgde de muziek tijdens de Dutch Booth Party in hal 5 op donderdagavond. 
Er was grote belangstelling voor dit gezamenlijke initiatief van De Halm, Stoker-Vogelaar, DO-IT, Nutland, Udea, Heerlijkheid Mariënwaerdt, Odenwald Organic Bakery, TerraSana, Beech Business Promotion, BioBandits, Dafco, Masterpack Group en Brinkers. 
Er was grote belangstelling voor dit gezamenlijke initiatief van De Halm, Stoker-Vogelaar, DO-IT, Nutland, Udea, Heerlijkheid Mariënwaerdt, 
Odenwald Organic Bakery, TerraSana, Beech Business Promotion, BioBandits, Dafco, Masterpack Group en Brinkers. 
Onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bijkletsen. 
Onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bijkletsen. 
Valentin Hertoghe van Generous. Hebben voor Valentijn en Pasen een actie opgezet met hun glutenvrije koekjes.
Valentin Hertoghe van Generous. Hebben voor Valentijn en Pasen een actie opgezet met hun glutenvrije koekjes.
Frederic, Pierrick en Jean van Drink Drink. Brouwen die soorten bier: Bicyclette Pale Ale, BMX IPA en Tandem White IPA. Brouwerij is is gevestigd in Brussel.
Frederic, Pierrick en Jean van Drink Drink. Brouwen die soorten bier: Bicyclette Pale Ale, BMX IPA en Tandem White IPA. Brouwerij is is gevestigd in Brussel.
Aurélie D'Hulst van Sienna & friends. Zijn sinds november op de markt met gezonde voeding voor kleine kinderen vanaf zes maanden. Hebben als missie om kinderen vanaf jonge leeftijd de belangrijke voordelen mee te geven van gezonde voeding.
Aurélie D'Hulst van Sienna & friends. Zijn sinds november op de markt met gezonde voeding voor kleine kinderen vanaf zes maanden. Hebben als missie om kinderen vanaf jonge leeftijd de belangrijke voordelen mee te geven van gezonde voeding.
Krimo van Bio Tamra. Hebben een nieuwe dadelstroop gelanceerd.
Krimo van Bio Tamra. Hebben een nieuwe dadelstroop gelanceerd.
Francois-Xavier Willaert van Kasana Fruits, samen met Augustin Lombart, Helene Dolloye en Manon Merchxs van Nature Snacks. 
Francois-Xavier Willaert van Kasana Fruits, samen met Augustin Lombart, Helene Dolloye en Manon Merchxs van Nature Snacks. 
Quenhin Lauwers van Pépin. Hebben verschillende biologische dranken, waaronder: juice, koffie en shots. 
Quenhin Lauwers van Pépin. Hebben verschillende biologische dranken, waaronder: juice, koffie en shots. 
Eveling was de hostess voor Bijenhof. Hebben verschillende soorten biologische producten gebaseerd op honing. 
Eveling was de hostess voor Bijenhof. Hebben verschillende soorten biologische producten gebaseerd op honing. 
Michiel van Meervenne van Kriket. Maken producten met als hoofd ingrediënt krekel. Hebben onder andere verschillende krekelrepen en binnenkort ook granola. 
Michiel van Meervenne van Kriket. Maken producten met als hoofd ingrediënt krekel. Hebben onder andere verschillende krekelrepen en binnenkort ook granola. 
Marc Creupelandt van de Vondelmolen. Hebben 320 soorten peperkoek, waaronder 60 a 70 soorten biologisch. Zijn ook CO2 neutraal. 
Marc Creupelandt van de Vondelmolen. Hebben 320 soorten peperkoek, waaronder 60 a 70 soorten biologisch. Zijn ook CO2 neutraal. 
Thilo von Trott van Turtle. Hebben verschillende biologische ontbijtgranen.
Thilo von Trott van Turtle. Hebben verschillende biologische ontbijtgranen.
Pieter Van den Berghe van Belfond. Hebben verschillende handgemaakte fonds, met ingrediënten van verschillende producten.
Pieter Van den Berghe van Belfond. Hebben verschillende handgemaakte fonds, met ingrediënten van verschillende producten.
Tom Vermeersch en Jan Verbeeke van Nature Favours. Staan ook op de Tavola (beurs in België).
Tom Vermeersch en Jan Verbeeke van Nature Favours. Staan ook op de Tavola (beurs in België).
Amélie de Cartier en Carole Van den Bogaert van Great Granola. Hebben vijf verschillende biologische en handgemaakte granola producten.
Amélie de Cartier en Carole Van den Bogaert van Great Granola. Hebben vijf verschillende biologische en handgemaakte granola producten.
Ward Devuyst en Peter Vescaemst van Keypharm. Hebben onder het merk Biotona verschillende voeding supplementen en onder het eigen merk Physalis verschillende oliën. 
Ward Devuyst en Peter Vescaemst van Keypharm. Hebben onder het merk Biotona verschillende voeding supplementen en onder het eigen merk Physalis verschillende oliën. 
Mustafa Kemal Akpimar van Nuts & Berries. Hebben premium nut bars in twaalf verschillende smaken. 
Mustafa Kemal Akpimar van Nuts & Berries. Hebben premium nut bars in twaalf verschillende smaken. 
Joris Motmans en Bram Timmermans van Greenyard Frozen.
Joris Motmans en Bram Timmermans van Greenyard Frozen.
Dimitri Oosterlynck, Jurgen Lanckriek en Jo Cuvelier. Momenteel veel focus op de export in Europa. 
Dimitri Oosterlynck, Jurgen Lanckriek en Jo Cuvelier. Momenteel veel focus op de export in Europa. 
Frans van Roekel en Annemiek van Roekel van Eco Biscuits. Hebben een breed assortiment aan biologische koekjes, komen halverwege dit jaar uit met een eigen merk.
Frans van Roekel en Annemiek van Roekel van Eco Biscuits. Hebben een breed assortiment aan biologische koekjes, komen halverwege dit jaar uit met een eigen merk.
Michael en Ludovic Baeke van Specul'House. Specialiteit is speculaas, en hebben daarnaast nog zeven andere koekjes. 
Michael en Ludovic Baeke van Specul'House. Specialiteit is speculaas, en hebben daarnaast nog zeven andere koekjes. 
Stefanie Borremans-Skaliks van Silly bier. 
Stefanie Borremans-Skaliks van Silly bier. 
Gino Snoodijk en Judith Waterreus staan gezamenlijk op de stand van Trouw, Dafco en de Molukken. 
Gino Snoodijk en Judith Waterreus staan gezamenlijk op de stand van Trouw, Dafco en de Molukken. 
De nieuwe granola producten van Dafco.
De nieuwe granola producten van Dafco.
Nieuwe noten lijn van De Molukken onder het merk Palm Brand.
Nieuwe noten lijn van De Molukken onder het merk Palm Brand.
Verschillende producten uit het assortiment van Trouw.
Verschillende producten uit het assortiment van Trouw.
Nieuwe papieren verpakking van Dafco, uniek op de markt.
Nieuwe papieren verpakking van Dafco, uniek op de markt.
Bart Bessens van Schepens & Co en Roberto Subatini van Caricom. Schepens is een internationale broker in rijst en Carricom produceert rijst. 
Bart Bessens van Schepens & Co en Roberto Subatini van Caricom. Schepens is een internationale broker in rijst en Carricom produceert rijst. 
Filip Vanneste en Jorg Ploegmaker van Ardo. Hebben een visie op de toekomst en ondersteunen dit met het motto 'Ardo feeds the future'.
Filip Vanneste en Jorg Ploegmaker van Ardo. Hebben een visie op de toekomst en ondersteunen dit met het motto 'Ardo feeds the future'.
Andrea en Michel van De Kleinste Soepfabriek. Positief over de beurs en ziet de export naar Duitsland ook ieder jaar groeien. 
Andrea en Michel van De Kleinste Soepfabriek. Positief over de beurs en ziet de export naar Duitsland ook ieder jaar groeien. 
Michel van De Kleinste Soepfabriek en Marcel van Handelsagent Duitsland. Marcel doet voor Michel de Duitse markt benaderen voor de soep. 
Michel van De Kleinste Soepfabriek en Marcel van Handelsagent Duitsland. Marcel doet voor Michel de Duitse markt benaderen voor de soep. 
Claire en Lisa De Bruijn van Hug The Tea. Hebben een nieuwe matcha bar, beschikbaar in drie verschillende smaken. 
Claire en Lisa De Bruijn van Hug The Tea. Hebben een nieuwe matcha bar, beschikbaar in drie verschillende smaken. 
De nieuwe matcha repen van Hug The Tea.
De nieuwe matcha repen van Hug The Tea.
De stand van Palma Organica. Produceren palm olie, voornamelijk uit Sierra Leone.
De stand van Palma Organica. Produceren palm olie, voornamelijk uit Sierra Leone.
Willem de Kanter, Thom de Moor en Jos de Moor van O'nest. 
Willem de Kanter, Thom de Moor en Jos de Moor van O'nest. 
Catherine Bodson van Pipaillon. Hebben verschillende soorten biologische delicatessen voor de speciaalzaak. 
Catherine Bodson van Pipaillon. Hebben verschillende soorten biologische delicatessen voor de speciaalzaak. 
Bauke Boomstra, Cees de Haan en Willem-Jan Leunissen van Koopmans. Produceren op graan gebaseerde ingrediënten voor de voedingsmiddelen industrie. Zijn momenteel ook bezig met het uitbreiden van het bio-assortiment. 
Bauke Boomstra, Cees de Haan en Willem-Jan Leunissen van Koopmans. Produceren op graan gebaseerde ingrediënten voor de voedingsmiddelen industrie. Zijn momenteel ook bezig met het uitbreiden van het bio-assortiment. 
Eliana Cayro en Peace Quadt van Fertiplus. Produceren organische meststoffen en exporteren naar 75 landen.
Eliana Cayro en Peace Quadt van Fertiplus. Produceren organische meststoffen en exporteren naar 75 landen.
Djowie van der Meer van Z-company. Hebben verschillende producten waaronder gebaseerd op hennep, proteïne en cacao. 
Djowie van der Meer van Z-company. Hebben verschillende producten waaronder gebaseerd op hennep, proteïne en cacao. 
De stand van Renske natuurlijke diervoeding met in het midden Renske. 
De stand van Renske natuurlijke diervoeding met in het midden Renske. 
Verschillende biologische producten van Renske Natuurlijke Diervoeding.
Verschillende biologische producten van Renske Natuurlijke Diervoeding.
Fokko Feenstra, Aalt van de Kraats, Martijn van de Kraats en Terese Pelgrim van Greenfood International. 
Fokko Feenstra, Aalt van de Kraats, Martijn van de Kraats en Terese Pelgrim van Greenfood International. 
Remco Broeders en Helm Cornelissen van Petfood factory.
Remco Broeders en Helm Cornelissen van Petfood factory.
Nick op den Buijsch van Paperwise, Karien Van de Weghe en Aurélie Van de Vyver van Bastin-Pack.
Nick op den Buijsch van Paperwise, Karien Van de Weghe en Aurélie Van de Vyver van Bastin-Pack.
Maxime de Bruyn, Ester van Ottedijk, Jaap Rooymans en Eline van der Laak. Ze staan de zesde keer op de Biofach en ervaren het als positief voor zowel bestaande relaties en ontmoeten van nieuwe klanten. 
Maxime de Bruyn, Ester van Ottedijk, Jaap Rooymans en Eline van der Laak. Ze staan de zesde keer op de Biofach en ervaren het als positief voor zowel bestaande relaties en ontmoeten van nieuwe klanten. 
De stand van Fairtrasa was ook goed gevuld, en de bezoekers konden genieten van het eigen gebrouwen bier. 
De stand van Fairtrasa was ook goed gevuld, en de bezoekers konden genieten van het eigen gebrouwen bier. 
Jordi Masbernat, Marco Molier, Jan Willem Baas en Arnaud Weehuizen van Bio Core. Hebben dit jaar extra groot uitgepakt met de stand. 
Jordi Masbernat, Marco Molier, Jan Willem Baas en Arnaud Weehuizen van Bio Core. Hebben dit jaar extra groot uitgepakt met de stand. 
Remco Homan, Mark Weverink en Frank Janssen van Royal Ingredient Group. 
Remco Homan, Mark Weverink en Frank Janssen van Royal Ingredient Group. 
Saskia en Ron Nuijen van Eljap. Hebben producten geproduceerd uit gember.
Saskia en Ron Nuijen van Eljap. Hebben producten geproduceerd uit gember.
Koen Bouwman, Valerio Silvestri en Ton Geluk van Nutland. Kunnen een volledig assortiment aan noten en zuidvruchten leveren.
Koen Bouwman, Valerio Silvestri en Ton Geluk van Nutland. Kunnen een volledig assortiment aan noten en zuidvruchten leveren.
De stand van VQM.
De stand van VQM.
Machine van VQM voor efficiënt en compact verpakken. 
Machine van VQM voor efficiënt en compact verpakken. 
Olaf en Jassin van Provamel. Provamel is een dochteronderneming van Allpro, hebben verschillende soorten biologische yoghurt en melk.
Olaf en Jassin van Provamel. Provamel is een dochteronderneming van Allpro, hebben verschillende soorten biologische yoghurt en melk.
De stand van Ethiquable werd ook goed bezocht. 
De stand van Ethiquable werd ook goed bezocht. 
Mariateresca Lazzaro van FIBL. Bieden door onderzoek efficiëntere en duurzamere methodes voor het verbouwen van gewassen. 
Mariateresca Lazzaro van FIBL. Bieden door onderzoek efficiëntere en duurzamere methodes voor het verbouwen van gewassen. 
De biologische brownies van Kamut.
De biologische brownies van Kamut.
Gabriele Freyer en René Honeder van Kamut. Hebben een divers assortiment aan producten van biologisch graan geïmporteerd uit Canada en Noord-Amerika. 
Gabriele Freyer en René Honeder van Kamut. Hebben een divers assortiment aan producten van biologisch graan geïmporteerd uit Canada en Noord-Amerika. 
Felipe, Michelle en Malissa van Amazonia. Importeren ingrediënten voor de voedsel industrie vanuit de amazone. 
Felipe, Michelle en Malissa van Amazonia. Importeren ingrediënten voor de voedsel industrie vanuit de amazone. 
Nogmaals een teamfoto van Amazonia, poserend bij de wand met hun verschillende producten. 
Nogmaals een teamfoto van Amazonia, poserend bij de wand met hun verschillende producten. 
Michel Davids en Lea Bhoonacker van Lutosa. 
Michel Davids en Lea Bhoonacker van Lutosa. 
Faraz Karimi van Gulfpearl. Importeert pistache en safran uit Iran en Afghanistan. 
Faraz Karimi van Gulfpearl. Importeert pistache en safran uit Iran en Afghanistan. 
Gregory Dahan van Vidya. Leveren oplossingen voor ouderen, verschillende machines voor het verwerken van gezonde voedingsstoffen. 
Gregory Dahan van Vidya. Leveren oplossingen voor ouderen, verschillende machines voor het verwerken van gezonde voedingsstoffen. 
Eric Pellerin en Florian van Supersec. Gespecialiseerd in gedroogde vruchten, leveranciers voornamelijk uit Europa en allemaal biologische producten. 
Eric Pellerin en Florian van Supersec. Gespecialiseerd in gedroogde vruchten, leveranciers voornamelijk uit Europa en allemaal biologische producten. 
Alex Tack en Michael Musan van Alterin. Financieren boeren in Zuid-Amerika, Azië en Afrika. 
Alex Tack en Michael Musan van Alterin. Financieren boeren in Zuid-Amerika, Azië en Afrika. 
Marianna en Nicolas van Nature'Inov. Leveren breed assortiment aan noten, pasta, zaden etc. Leveren ook oplossingen voor de retailer. 
Marianna en Nicolas van Nature'Inov. Leveren breed assortiment aan noten, pasta, zaden etc. Leveren ook oplossingen voor de retailer. 
Peter Versieren, Jannick Claerman en Chris De Backer van Yugen kombucha. 
Peter Versieren, Jannick Claerman en Chris De Backer van Yugen kombucha. 
Joel Perriard, Roland Walta, Leon Krohn en Leonard Crux van Barry Callebaut. Leverancier van cacao en chocolade producten, hebben fabrieken in Nederland en België. 
Joel Perriard, Roland Walta, Leon Krohn en Leonard Crux van Barry Callebaut. Leverancier van cacao en chocolade producten, hebben fabrieken in Nederland en België. 
Kevin Crombez van Nova Energy Drink. Zijn in korte tijd in veel Europese landen beschikbaar. 
Kevin Crombez van Nova Energy Drink. Zijn in korte tijd in veel Europese landen beschikbaar. 
Zeger Groot, Gerrie Groot en Dirk Kramer. Voor het eerst op de Biofach voor het promoten van gefermiteerde topics.
Zeger Groot, Gerrie Groot en Dirk Kramer. Voor het eerst op de Biofach voor het promoten van gefermiteerde topics.
De drie verschillende varianten van gefermenteerde topics van Kramer.
De drie verschillende varianten van gefermenteerde topics van Kramer.
Jenny van der Graaf, Marieke Klijn, Robert van Wijk en Jan-Willem Smitshoek van Spack. Ervaren de beurs als positief, en merken ook dat de vraag naar bio olie stijgt en er meer vraag vanuit de retail komt. 
Jenny van der Graaf, Marieke Klijn, Robert van Wijk en Jan-Willem Smitshoek van Spack. Ervaren de beurs als positief, en merken ook dat de vraag naar bio olie stijgt en er meer vraag vanuit de retail komt. 
Peter Goedegebuure en Colinda van Schelven van Graanhandel P. van Schelven.
Peter Goedegebuure en Colinda van Schelven van Graanhandel P. van Schelven.
Dénédicte Meurens en Guillaume Deleixhe van Meurens natural. Specialist in bio granenstroop. 
Dénédicte Meurens en Guillaume Deleixhe van Meurens natural. Specialist in bio granenstroop. 
De stand van Global Organics Europe. Hebben biologische sap, cacao en suiker.
De stand van Global Organics Europe. Hebben biologische sap, cacao en suiker.
De stand van We Love The Planet.
De stand van We Love The Planet.
Steffen Raven en Mark Cremer van Miron Violetglass. 
Steffen Raven en Mark Cremer van Miron Violetglass. 
De lijn voor cosmetica van Miron Violetglass. 
De lijn voor cosmetica van Miron Violetglass. 
Alfred van Zeist en Tony Eysermans van Provera. Verschillende producten voor de verzorging van het lichaam. 
Alfred van Zeist en Tony Eysermans van Provera. Verschillende producten voor de verzorging van het lichaam. 
Katrin Pilze en Ana Ledesma van Natrue, is een keurmerk voor de cosmetica industrie. 
Katrin Pilze en Ana Ledesma van Natrue, is een keurmerk voor de cosmetica industrie. 
De stand van Maharishi. Produceren verschillende cosmetica producten in Delhi en exporteren wereldwijd. 
De stand van Maharishi. Produceren verschillende cosmetica producten in Delhi en exporteren wereldwijd. 
ProFound organiseert sinds 2016 het Organic Africa Pavilion. De van Afrikaanse bedrijven interesse groeit elk jaar, en we zijn erg blij om meer bedrijven uit veel verschillende Afrikaanse landen te ontvangen. Het ProFound-team richtte zich niet alleen op het Organic Africa Pavilion tijdens BioFach, maar gaf ook ondersteuning bij handelspromotie voor diverse landen zoals Albanië, Myanmar, Laos, Vietnam of aan Nepalese bedrijven. We namen ook deel aan een fishbowl discussie over de uitdagingen en de toekomst van de biologische landbouw in Afrika. Een drukke maar zeer succesvolle beurs voor ProFound!
ProFound organiseert sinds 2016 het Organic Africa Pavilion. De van Afrikaanse bedrijven interesse groeit elk jaar, en we zijn erg blij om meer bedrijven uit veel verschillende Afrikaanse landen te ontvangen. Het ProFound-team richtte zich niet alleen op het Organic Africa Pavilion tijdens BioFach, maar gaf ook ondersteuning bij handelspromotie voor diverse landen zoals Albanië, Myanmar, Laos, Vietnam of aan Nepalese bedrijven. We namen ook deel aan een fishbowl discussie over de uitdagingen en de toekomst van de biologische landbouw in Afrika. Een drukke maar zeer succesvolle beurs voor ProFound!
Martijn Bergkamp en Elemam Musa Elemam van Foga gum. Produceert acacia in Sudan, acacia wordt verwerkt in een brede range aan producten. 
Martijn Bergkamp en Elemam Musa Elemam van Foga gum. Produceert acacia in Sudan, acacia wordt verwerkt in een brede range aan producten. 
Het Afrika paviljoen, waar verschillende start-ups hun ondernemingen konden promoten. 
Het Afrika paviljoen, waar verschillende start-ups hun ondernemingen konden promoten.