Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De duurzame kindersurprise

Nieuw in Nederland. Een echt duurzaam alternatief voor het kindersurprise ei. PlayInCHOC maakt leuke kleine cadeautjes voor kinderen. In elk doosje zitten twee vegan biologische chocolaatjes van 10 gram, een 3D puzzel (bijvoorbeeld van een dino of een bosdier) en een informatief verhaaltje over de puzzel.

Maakt kinderen en ouders blij
Kinderen vinden de chocolaatjes lekker en de 3D dieren puzzels leuk om mee te spelen. Een mooie combinatie van eerlijk eten en educatie, iets wat ouders aanspreekt. Er zijn meer dan 25 verschillende dieren die verzameld kunnen worden. PlayInCHOC heeft verschillende soorten thema's voor haar puzzels: dinosaurussen, uitstervende dieren, bosdieren, konijnen en Kerst.

Duurzaam
De producten van PlayInCHOC zijn allergenen-vrij (dus geen zuivel, gluten, noten of soja), biologisch, vegan, plasticvrij en bevat geen geraffineerde suiker. De chocolaatjes zijn verpakt in composteerbare folie (mag in de GFT bak), de 3D puzzels worden gemaakt van gerecycled karton en alles is bedrukt met plantaardige inkt. De cacao is biologisch en wordt direct ingekocht bij boeren in Peru.

Award winning
PlayInCHOC heeft in Engeland al meerdere prijzen gewonnen. Zoals het beste nieuwe biologische product volgens food matters, beste nieuwe innovatie wereldwijd volgens IFE en Great Taste in 2019.

Te koop bij
PlayInCHOC is onder andere verkrijgbaar bij Sissy Boy, Eco-groothandel, Gimsel Rotterdam en onafhankelijke filialen van Ekoplaza.

Voor meer informatie:

Erik van Gangelen
Brandplant
06 34016551
grow@brandplant.nl 
www.brandplant.nl 

Publicatiedatum: