Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Skal-gecertificeerd: Timmers Food Creations

Timmers Food Creation, leverancier van smaakgerelateerde ingrediënten, is vanaf november Skal-gecertificeerd.Hiermee voldoen hun biologische producten daadwerkelijk aan de biologische wetgeving en daar zijn ze trots op.

Timmers Food Creations groeit mee met de biologische sector en de vraag naar biologische producten blijft stijgen. Voor ons voldoende reden om een SKAL-certificering na te streven en hiermee een bijdrage te leveren aan de aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten. Naast onze bestaande ISO 22000-certificering, waarmee wij voldoen aan de internationale norm voor voedselveiligheid, bewijst Timmers Food Creations dat wij betrouwbaarheid, klanttevredenheid en continue verbetering hoog in het vaandel hebben staan”, aldus Jeroen Timmers.

Het keurmerk wordt uitgegeven door Stichting Skal Biocontrole, een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland in opdracht van het ministerie van LNV. Zij voeren jaarlijks inspecties uit en treden handhavend op. Producten mogen pas de benaming ‘biologisch’ krijgen wanneer het gehele productie- én leveringsproces voldoet aan de wettelijke voorschriften. "Voor de herkenbaarheid van deze biologische producten maken wij gebruik van aanduidingen, zoals keurmerken en benaming. Hiermee garanderen wij onze klanten dat onze biologische producten betrouwbaar zijn."

Voor meer informatie:
Timmers Food Creations
kwaliteit@timmersfoodcreations.nl
www.timmersfoodcreations.nl

Publicatiedatum: