Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Australische P'URE Papaya Care nu ook in Nederland verkrijgbaar

Comfortabel de winter door met natuurlijke producten

Nederlandse winters gaan gepaard met kou en wind en de huid heeft hier onder te lijden. De Australische, natuurlijke verzorgingslijn P'URE Papaya Care biedt 100% natuurlijke producten om onder andere verkoudheid te verlichten en de schrale huid te verzorgen. Zo is de Vapour Balm een volledig natuurlijke, zachte formule om te kalmeren en te verlichten. Adem gemakkelijk in met deze natuurlijke en verwarmende mix van traditionele Australische essentiële oliën en kruiden, waaronder biologische papaja. Alle producten van P'URE Papaya Care zijn vanaf heden in Nederland verkrijgbaar.



P'URE Vapour Balm
P'URE Vapour Balm bevat onder andere eucalyptus, rosalina, citroenmirte en papaya. Dit product is speciaal ontwikkeld om ademhalingsaandoeningen waaronder verkoudheid te behandelen. De balm is vrij van zowel Menthol als Camphor, wat een ontstekingsreactie bij kinderen kan veroorzaken. De formule van P'URE is zacht genoeg voor gebruik door het hele gezin. De balm kan zachtjes op borst en rug gemasseerd worden om te verwarmen en te kalmeren. Ook zeer geschikt voor tijdens vliegreizen.

Actieve ingrediënten:

  • Eucalyptus Australiana: heeft antivirale en antiseptische eigenschappen.
  • Citroenmirte: de geur van citroen is rustgevend, ontspannend en kalmerend.
  • Rosalina: zacht voor de huid en de slijmvliezen. Aanbevolen voor infecties van de bovenste luchtwegen bij kinderen.


P'URE Papaya Lips
PURE Papaya Lips voedt en hydrateert niet alleen de huid op de lippen, het bevat ook een natuurlijke was die de lippen beschermt. PURE Papaya Lips is een voedende, veganistische lippenbalsem. De huid op onze lippen is dunner dan de huid op ons lichaam. Onze lippen hebben geen talgklieren. Zonder talgklieren is speeksel de enige bron van vocht voor de lippen. Daarom is het zo belangrijk om de lippen te hydrateren, te voeden en te beschermen.

Actieve ingrediënten:

  • Australische gefermenteerde Papaya: Rijk aan voedingsstoffen, met een hoog gehalte aan vitamine C en unieke enzymen om droge lippen zachtjes te exfoliëren en te herstellen.
  • Sheaboter, Macadamia en Jojoba: Ultra voedende, gezonde ingrediënten om de lippen te kalmeren, te hydrateren en te hydrateren.
  • Candelilla Wax: Een plantaardige was die als een natuurlijke barrière fungeert om vochtverlies te voorkomen.


Over P'URE Papaya Care
P'URE Papaya Care is een 100% natuurlijke huidverzorgingslijn uit Australië. Papaya, ofwel Paw Paw, is een rijke bron van vitaminen, mineralen en gezonde enzymen, waaronder Papaïne, die een milde exfoliërende werking heeft om de droge en beschadigde huid te verwijderen en de huidvernieuwing te stimuleren. P'URE Papaya care gebruikt alleen de hele papaja in hun producten: schil, fruit en zaden, er is geen afval van deze prachtige, voedzame vrucht. Alle P’URE Papaya Care producten zijn 100% natuurlijk, NON-GMO, dierproefvrij en vegan. Het merk wordt in de Benelux distribueerd door The Skin Company

Advies verkoopprijzen
P'URE Vapour Balm 14 euro
P'URE Lip Care 7,50 euro

Verkoop via www.purepapayacare.nl en via geselecteerde verkooppunten.

Voor meer informatie: www.purepapayacare.nl 

Publicatiedatum: