Bleijendijker rundvlees worstenbroodje nieuw in 24/7 winkel

Op Landgoed Bleijendijk in Vught wordt continu gewerkt aan nieuwe hoogkwalitatieve landgoedproducten. Het nieuwste product is het Bleijendijker rundvlees worstenbroodje. Een handgemaakt biologisch worstenbroodje met pittig puur rundvlees van de Montbéliarde koeien van Boerderij Bleijendijk en deeg van de biologische bakker Hardeman. Ze zijn verkrijgbaar via 24/7 zelfservice winkel op het landgoed en te bestellen bij boer Rob via boerderijwinkel@bleijendijk.nl.

Het huidige assortiment aan Landgoed Bleijendijk-producten bestaat uit: kaas, een groot rundvleesassortiment met onder andere biefstuk, rookworst en droge worst, verschillende soorten honing en appelsap. Allen afkomstig van de kruidenrijke landerijen en boomgaard op het landgoed.

"We zien de interesse in onder andere het biologische rundvleesassortiment de laatste tijd toenemen. We denken dat dat komt doordat steeds meer mensen ervoor kiezen minder vlees te eten. Als er dan vlees wordt gegeten, dan het liefst het hoogkwalitatieve vlees van de biologische koeien die hier praktisch jaarrond op ons landgoed buiten lopen. Er komt ook steeds meer interesse voor de producten vanuit catering en horecaondernemingen. Landgoed Bleijendijk heeft deze partijen dus veel te bieden"; aldus eigenaresse Herma Winnemuller, sinds 2015 eigenaar van Landgoed Bleijendijk samen met haar man Karst Kooistra.  

Voor veel mensen biedt de 24/7 zelfservicewinkel ook uitkomst aangezien men na éénmalige aanmelding, altijd toegang heeft tot de winkel en de biologische landgoedproducten waarvan het assortiment almaar groeiende is. 

Landgoed Bleijendijk is een historisch landgoed dat doorgaans gesloten is ten behoeve van de natuur en retraites op het landgoed. Tijdens de jaarlijkse open dagen in september en speciale rondleidingen door het jaar heen is het mogelijk te komen genieten van het landgoed in haar volle pracht. Na de vrijwilligersochtenden, die elk seizoen worden georganiseerd, wordt er aansluitend een rondleiding over het landgoed gegeven voor de geïnteresseerden.

Voor meer informatie: info@bleijendijk.nl, www.bleijendijk.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.