Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Steeds meer geschenkpakketten met natuurlijke verzorgingsproducten

"Dit merk wil de natuurlijke concurrent van Rituals worden"

Tholen - Het geven van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken wordt door zowel personeel als relaties gewaardeerd. Vaak bevatten de pakketten etenswaren, maar ook verzorgingsproducten behoren tot de opties. Hier speelt Yaviva, groothandel in natuurlijke cosmetica, op in. Bij Yaviva is een steeds ruimer aanbod verantwoorde geschenkpakketten verkrijgbaar. "Hieraan merk ik echt dat de markt voor natuurlijke verzorgingsproducten een fikse professionaliseringsslag aan het maken is. Stuk voor stuk zijn de pakketten gevuld met de mooiste eco verwenproducten. Men kan ook in overleg met ons een pakket samenstellen. Er is keuze uit zo'n 25 merken met in totaal ongeveer 1500 producten", vertelt Pieter Hofland.

Yaviva biedt ook divers bestaande pakketten aan. "De pakketten van Human + Kind bijvoorbeeld. Dit is veganistische ethische cosmetica. Human + Kind zorgt er dat alle mensen door de hele keten heen voldoende betaald krijgen. Van de boeren die de ingrediënten verbouwen tot de verwerkers. Alles is vegan en Human + Kind heeft heel veel cadeautjes in het aanbod. Dat is iets wat ik nog miste in de natuurlijke verzorgingsproducten, eindelijk is er een merk met goede cadeauverpakkingen. Het doel van dit merk is om de natuurlijke concurrent van Rituals te worden."

Pieter geeft aan dat de prijzen van de Human + Kind-geschenkpakketten variëren van 15 tot 50 euro. "Hiermee hanteert dit merk heel schappelijke prijzen." Human + Kind is opgericht door een Nederlander die nu in Ierland woont. "Hij heeft zelf contact opgenomen met ons. En daar ben ik heel blij mee. Dit merk heeft een prachtige look, geweldige geuren en de producten bevatten heel mooie ingrediënten. En ze zijn ook nog eens verpakt in een recyclebare verpakking. Bestsellers van dit merk zijn de douche foam en het reinigende gezichtsdoekje."

Ook van de merken Walden (natuurlijke parfum), Boho (natuurlijke make-up) en Balm Balm (bio multifunctionele balms) zijn pakketten beschikbaar.

Deze producten zijn ook verkrijgbaar bij Holland Pharma en Varuvo.

Klik hier voor meer informatie over de verantwoorde kerstpakketten met eco verwenproducten.

Voor meer informatie:

Pieter Hofland
Yaviva
Kwekerijweg 2B
3709 JA Zeist
0343 755287
info@yaviva.nl    
www.yaviva.nl