Bevat mogelijk sporen van gluten

Veiligheidswaarschuwing Abbot Kinney's Coco Frost cocoa

Abbot Kinney's heeft besloten de 'Abbot Kinney’s Coco Frost cocoa 125 ml' met lotcode L9093 (THT:04-2021), L9094 (THT:04-2021) en L9199 (THT:07-2021)  en de 'Abbot Kinney’s Coco Frost cocoa 500 ml' met lotcode L9108 (THT:17-04-2021) per direct uit de winkels terug te halen. In de 'Abbot Kinney’s Coco Frost cocoa' zitten mogelijk sporen van gluten die niet op het etiket staan aangegeven.

De Lotcode en THT datum van de 125 ml cup is aan de zijkant van de deksel te vinden. De lotcode en THT van de 500 ml staat aan de onderzijde van de cup. Abbot Kinney's adviseert consumenten met een gluten intolerantie om het product niet te consumeren. Consumenten die geen gluten intolerantie hebben, kunnen het product gerust eten.

Klanten kunnen hun aankoopbedrag terug krijgen door een e-mail te sturen naar: info@abbotkinneys.com met een foto van het product of door ermee terug naar de winkel te gaan.

Het product is verkocht bij Ekoplaza, Marqt en de biologische speciaalzaken in Nederland.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.