Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Terugroeping: hele frambozen van het merk Carrefour Bio

Na een controle en om de veiligheid van de consument te waarborgen, neemt Carrefour 'Frambozen Hele' (400 gram) van het merk Carrefour BIO, verkocht in diepvries-afdeling van verscheidene Carrefour winkels in Belgiƫ, uit de handel en roept deze terug van bij de consumenten omwille van mogelijke aanwezigheid van Norovirus.

Beschrijving van de producten:

  • Naam van het product: Frambozen Hele (400 g)
  • Merk: Carrefour BIO
  • EAN-code: 3560071331771
  • Houdbaarheidsdatum (THT): 03/04/2026
  • Lotnummer: 50616301

Alle producten worden uit de handel gehaald. Sommige van deze producten zijn echter verkocht voordat de maatregel van kracht werd.

Personen die deze producten nog in hun bezit hebben, wordt gevraagd deze niet te consumeren en terug te brengen naar het verkooppunt waar ze zijn gekocht voor een terugbetaling. Uit voorzorg worden personen die deze frambozen rauw of onvoldoende gekookt hebben gegeten en die symptomen van acute gastro-enteritis vertonen (zoals braken, misselijkheid, diarree, al dan niet vergezeld van hoofdpijn, buikkrampen, malaise, anorexia, koorts, koude rillingen en spierpijn) verzocht contact op te nemen met hun behandelend arts en hen op de hoogte te stellen van deze consumptie evenals de plaats en datum van aankoop.

Voor meer informatie kunnen de klanten terecht bij de klantendienst van Carrefour Belgiƫ op het gratis nummer 0800/9.10.11, alle werkdagen van 8u30 tot 20u00 van maandag tot en met zaterdag.

Publicatiedatum: