Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe vegan bio-koekjes: Maple Pecan en Brownie Almond

Met gepaste trots presenteert Farm Brothers: Vegan Cookies. Twee nieuwe koekjes, die niet alleen 100% biologisch maar ook helemaal vegan zijn. Zonder boter en eieren en vooral ook zonder andere rotzooi die niet in koek hoort. Nu in de winkel: Farm Brothers Maple Pecan en Brownie Almond.Het idee
Biologisch, ei-vrij en palmolievrij waren alle Farm Brothers koekjes al. Maar kan goede koek ook helemaal plantaardig? Herman en Teyler willen dat met deze smaken bewijzen. Wat er in zit is simpel: speltbloem, volkoren rogge- en havermeel, kokosolie, rijststroop, bruine suiker, bakpoeder en een snufje zout.

Twee
Er zijn er twee: Maple Pecan en Brownie Almond. Die laatste werd eerder dit jaar op de Bio-beurs al uitgeroepen tot het 'Biologische Product van 2019'. Eet koekjes – red de aarde
Farm Brothers staat voor een betere aarde. Letterlijk. Wist je dat we de afgelopen 100 jaar 50% van onze vruchtbare grond zijn kwijt geraakt door huidige landbouwmethoden, pesticiden en chemicaliën? Met de aankoop van elk pak Farm Brothers biologische koekjes redt de consument een stukje (12cm2) van deze verarmde landbouwgrond in Flevoland, en maakt dit hiermee voor altijd biologisch. Lees meer over regeneratieve biologische landbouw en het belang van gezonde grond op www.makesoilmatter.com.

Farm Brothers Vegan Cookies
150 gram - € 2,99 – nu al te koop bij Jumbo en Plus supermarkten, in het nieuwe jaar ook bij Marqt en Albert Heijn.

Voor meer informatie: www.farmbrothers.com en www.makesoilmatter.com 

Publicatiedatum: