Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drogisterij Salamander: van DIO naar Drogist Bewust Beter

Op 31 oktober is Drogisterij Salamander heropend als Drogist Bewust Beter De Salamander. Na samenwerking met DA en DIO hebben ze hun vertrouwen gesteld in Drogist Bewust Beter.

"Drogist Salamander is een authentieke, kleine, gezellige drogist met een fijn en goed team en natuurlijk aandacht voor elke klant, met goede service en een groot onderscheidend assortiment. De winkel heeft een nieuw eigentijdse uitstraling gekregen en het assortiment is uitgebreid met diverse merken. Daarnaast zal Drogist Salamander haar klanten regelmatig verrassen met proeverijen en demonstraties en zullen alle activiteiten te volgen zijn via social media. UniPharma wenst het team van Drogist Salamander veel succes in deze prachtige winkel", zo meldt UniPharma in een persbericht.      

Drogist Bewust Beter is de retailformule van UniPharma. Totaal heeft UniPharma nu de beschikking over 12.500 m2 warehouse. Recent is dit uitgebreid met 4.500 m2 en een nieuw kantoorpand en is daardoor helemaal klaar voor de toekomst. UniPharma wil de ondernemers die nog twijfelen de ondersteuning bieden die zij nodig hebben.

Voor meer informatie: www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.

Publicatiedatum: