Eric Thielen (Lamberina's Hoeve) genomineerd voor Venrayse Ondernemersprijzen 2020

Eric Thielen van biologisch pluimveebedrijf Lamberdina’s Hoeve in Castenray is genomineerd voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2020. Het Venrays Ondernemers Platform (VOP) reikt jaarlijks de Venrayse Ondernemersprijzen uit. Dit jaar is het thema 'grensverleggend'. De Venrayse ondernemersverenigingen werd gevraagd in hun achterban te zoeken naar ondernemingen die beschreven kunnen worden als innovatief, baanbrekend, onorthodox, hip, onconventioneel of revolutionair. Kortom, ondernemers die grensverleggend bezig zijn.

©Facebook Lamberdina's Hoeve

Pluimveebedrijf Lamberdina's Hoeve uit Castenray is zo’n onderneming. Het bedrijf is een duurzame kippenboerderij in Nederland met als uitgangspunt duurzaam zorg te dragen voor dieren, mensen, natuur en omgeving. In samenwerking met verschillende partijen is het ultieme leefklimaat, de natuurlijke habitat van de kip, gerealiseerd, wat de kwaliteit van de eieren ten goede komt. Onder andere om deze reden is Lamberdina’s Hoeve een van de genomineerden voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2020.

Bron: Biologisch Limburg


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.