Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

OTC Organics introduceert recyclebare druivenverpakking

Voorafgaand aan de start van het Zuid-Afrikaanse biologische druivenseizoen presenteert OTC Organics een kartonnen druivenverpakking om aan de toenemende vraag naar non-plastic verpakkingen te voldoen.

Het terugdringen van plastic verpakkingen voor groeten en fruit is een veelbesproken thema. Meerdere retailers, distributeurs, verpakkers, consumenten en ook het bedrijf zelf willen "niets liever" dan alle (plastic) verpakkingen uit de schappen laten verdwijnen. Veel producten kunnen prima zonder verpakking worden verhandeld. Voor sommige producten is dit meer gecompliceerd.

"Wij kennen allemaal het beeld van druiven in een plastic schaaltje. Dit schaaltje is ontwikkeld ter bescherming van het product en maakt het vervoer van de druif in de breedste zin van het woord veiliger en eenvoudiger. Ondanks dat de plastic schaal “de standaard” en tevens het goedkoopste verpakkings- alternatief is, hebben wij gemeend hier verandering in te moeten brengen", aldus OTC Organics. Samen met de huisverpakker Eurowest hebben ze een alternatief ontwikkeld, die na gebruik gerecycled kan worden omdat deze bestaat uit papier.

Voor meer informatie:
Bart van der Vliet
OTC Organics 
T: +31 (0) 885 880 400  
E: bartvandervliet@otcorganics.com 
E: info@otcorganics.com  


 

Publicatiedatum: