Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

European Carton Excellence Award voor wasmiddel-dispenser van Sonett

Kartonproducent Pawi Verpackungen heeft de European Carton Excellence Award 2019 ontvangen voor de 'papp'-dispenser voor wasmiddel van Sonett. Hij is de winnaar in de categorie 'Algemene verpakking' en 'Gerecycleerde stoffen'.

"De kleine dispenser is iets heel speciaals", zegt Gerhard Heid, algemeen directeur van Sonett over de prijs. "Omdat het in plaats van het gebruikelijke plastic is gemaakt van gerecycled karton, wat betekent dat het volledig voldoet aan zowel de ecologische eisen van het product als de tijdgeest."

Voor de jury biedt de verpakking de milieubewuste consument een 'echt alternatief voor de oude vertrouwde'. Bovendien vermeldt de reden voor de toekenning: "De wasmiddeldispenser wordt vanuit een platte, logistiek ideale en praktische toestand in een driedimensionale vorm gebracht met een enkele slag. Ecologisch onschadelijke drukinkten werden gebruikt voor dubbelzijdig afdrukken. Het product is ideaal ontworpen voor de absorptie van poeder en de merkboodschap wordt door een bekend logo van de POS naar de wasmachine getransporteerd. De milieubewuste consument wordt hier een echt alternatief voor de oude bekende aangeboden."

Voor meer informatie: www.sonett.eu 

Publicatiedatum: