Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Best Aromatherapy Brand' en 'Best Essential Oil Brand'

Twee Beauty Shortlist Awards voor Tisserand Aromatherapy

Opnieuw is Tisserand Aromatherapy tijdens de prestigieuze Beauty Shortlist Awards uitgeroepen tot 'Best Aromatherapy Brand'. Daarnaast heeft Tisserand ook de prijs 'Best Essential Oil Brand' in de wacht gesleept. "Een mooie bevestiging van de hoge kwaliteit van de etherische oliën", reageert Hans Pijnacker van My Green Universe. Deze jaarlijks terugkerende verkiezing in Engeland is de uitgelezen kans voor merken om zich te meten met internationale collega’s in de industrie. 

De Beauty Shortlist Awards staat bekend om haar complete onafhankelijkheid, waarbij geen advertenties of sponsoren worden toegelaten. De producten worden door een internationale vakjury in Londen, New York en Sydney zorgvuldig uitgeprobeerd, getest en beoordeeld.

"Een fantastische erkenning voor het merk dat al sinds 1974 zich tot doel stelt de mooiste kwaliteit 100% natuurlijke, pure en zuivere etherische oliën van over de hele wereld aan zowel consument als professional aan te bieden. Naast de producten voor klassieke aromatherapie heeft het merk diverse natuurlijke kant-en-klare verzorgingsproducten op basis van aromatherapie samengesteld, zodat iedereen eenvoudig kan profiteren van de prachtige eigenschappen van etherische oliën ter ondersteuning van gezondheid en welzijn. Voorbeelden hiervan zijn de productlijnen: Wellbeing, Tea Tree & Aloë en Bath & Body."

Producten van Tisserand Aromatherapy worden nooit getest op dieren, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn dus ook geschikt voor veganisten.

De biologische producten van Tisserand Aromatherapy zijn gecertificeerd door Soil Association en zijn Vegan certified.

Over Tisserand Aromatherapy
Tisserand Aromatherapy, opgericht door Robert Tisserand, pionier en wereldwijd erkend expert op het gebied van aromatherapie, heeft vanaf de eerste dag onveranderd als doel het bieden van de beste 100% natuurlijke pure etherische oliën en authentieke personal care producten op basis van aromatherapie ter bevordering van welzijn en verzorging.

Voor meer informatie: [email protected] en www.mygreenuniverse.eu 

Publicatiedatum: