Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe biologische lijn koffie geïntroduceerd op de BBB in Maastricht

Rombouts introduceert nieuwe lijn biologische en Fairtrade bonen. Hiermee staan ze ook op de BBB-beurs in Maastricht van 7 tot en met 10 oktober.

100% fairtrade en bio
Organic Expresso is een koffie die zijn oorsprong vindt in de biologische landbouw en wordt geteeld volgens de regels van de eerlijke handel met het grootste respect voor de kleine koffieboeren. Zowel het respect voor het product als  voor de mensen die de koffie verbouwen en de tevredenheid van de klant zijn voor Rombouts van hoge waarde. Daarom draagt deze koffie het ‘Max Havelaar fairtrade’-label én het biolabel. Dat laatste garandeert dat bij de teelt geen ggo’s (genetisch gemodificeerde organismen) worden gebruikt. De fairtrade boeren mogen alleen groene mest inzetten en ze recycleren en composteren alle organisch materiaal. Het gebruik van synthetische pesticiden is streng verboden. Deze Organic Expresso is verkrijgbaar in bonen van 1 kg, alsook de aanvullende nevenproducten zoals chocolade, suiker en speculoos.

100% fairtrade
Fairtrade Expresso is een koffie die het resultaat is van Rombouts’ directe samenwerking met coöperaties van onafhankelijke producenten.
Deze koffie, met een mengeling van de beste Arabica bonen, garandeert de internationale normen voor eerlijke handel. Het kopen van dit product draagt bij aan de verbetering van de levensomstandigheden en het werk van de kleine producenten. Deze Fairtrade Expresso is verkrijgbaar in bonen van 1 kg. Rombouts is een Belgisch familiebedrijf dat vandaag 620 medewerkers telt en een jaaromzet van 150 miljoen euro haalt. 40% van de ingevoerde volumes zijn afkomstig van coöperaties met het Max Havelaar label, 17% van de volumes is bio. 

Voor meer informatie:
Koffie F. Rombouts Nederland BV
0497 36 90 10
info.rnl@rombouts.com
www.rombouts.com

Publicatiedatum: