Webshop Natuurgroothandel heeft nu in assortiment de 100% biologische schoonmaakmiddelen voor binnen, buiten en dieren van BIOnyx in het assortiment.

"In BIOnyx afwasmiddel (lemon geur) zijn geen onnodige verdikkingsmiddelen toegevoegd. Dit heeft als voordeel dat het beter en sneller in water oplost. Dit afwasmiddel geeft dus een krachtig en schoon resultaat in een handomdraai. Zo blijft er meer tijd over voor andere dingen", vertelt Ronald van den Burg van Natuurgroothandel.  

BIOnyx afwasmiddel is volgens hem ook zéér zacht voor de gevoelige huid of als je last hebt van eczeem. "De gebruiker heeft dus geen rubberen handschoenen nodig. Het middel is zuinig en bevat geen chemische conserveringsmiddelen. Zo kun je met een goed gevoel het afvalwater weggooien in de afvoer."

BIOnyx maakt hoogwaardige biologische schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën. De natuurlijke bestandsdelen lossen vuil snel op, waardoor alles binnen- én buitenshuis in een handomdraai weer schoon en fris is én het milieu beschermd blijft.

Voor meer informatie: www.natuurgroothandel.com