Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-Schweine-Tagung in november

Op 20, 21 en 22 november organiseert de Duitse Lantwirtschaftskammer in samenwerking met De Groene Weg en Reudink de Bio-Schweine-Tagung. Dit keer in Nederland.

Drie dagen vol excursies, interessante presentaties en lezingen. Het programma vindt grotendeels plaats op Landgoed Ehzerwold in Almen (Gelderland), maar bevat ook excursies naar Lochem (fabriek Reudink) en Hengelo (bio-varkenshouder Harmsen). Ook is er de mogelijkheid om op Landgoed Ehzerwold te overnachten.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze Bio-Schweine-Tagung. Dit meerdaags evenement trekt jaarlijks zo’n 75 Duitse varkenshouders. De voertaal is dan ook Duits.

Meer info en aanmelden
Voor vragen of meer informatie kan contact worden opgenomen met Christian Wucherpfennig via Christian.Wucherpfennig@lwk.nrw.de . Er kan ook worden gebeld naar +49 163 90 69 666. De brochure is te downloaden op de website van Reudink.

Bron: Reudink

Publicatiedatum: