Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Verpakt in 100 procent gerecycled PET"

Met Marcel onder de douche

Tholen - Marcel's Green Soap was tot nu toe vooral bekend vanwege de natuurlijke schoonmaakproducten. Sinds twee weken zijn daar nieuwe SLS-vrije body care producten bij gekomen. Het gaat hierbij om een 2-in-1 shampoo, in twee varianten en twee douchegels. "Hiervoor hebben we twee nieuwe geuren ontwikkeld: Argan & Oudh en Tonka & Muguet. Niet alleen je huis kan nu dus lekker ruiken naar Marcel's Green Soap, maar jijzelf ook", vertelt oprichter Marcel Belt.

De 2 in 1-shampoo en shower gel Argan & Outh. Ook nieuw is de zeephouder (voor 1 of 2 flacons).

De body care producten zijn volgens Marcel al verkrijgbaar bij Udea, UniPharma, Holland Pharma en Eco-Groothandel. De 2-in-1 shampoo bevat aloƫ vera en plantaardige glycerine. "Dit zorgt voor hydratatie en zachtheid, waardoor je geen conditioner nodig hebt." De showergel is gemaakt van ingrediƫnten die zacht zijn voor de huid. En het product is 100 procent vegan.

En de geur Tonka & Muguet is te herkennen aan het groenkleurige label.  

Hij geeft aan dat de eerste reacties veelbelovend zijn. "Mensen reageren tot nu toe erg positief op onze nieuwe producten. Ook de nieuwe verpakking valt hen op. Onze body care producten zitten in een transparante verpakking die gemaakt is van 100 procent gerecycled PET."

Dit is overigens niet het enige nieuws dat te melden valt vanuit Marcel's Green Soap: de handzeep is vanaf nu namelijk verkrijgbaar in een nieuwe 500 milliliter verpakking (gemaakt van 100% gerecycled PET), die ook in de twee nieuwe geuren verkrijgbaar is. De handzeep valt vanaf nu ook onder de Clean Your Body-categorie, maar maakt al van begin af aan deel uit van het assortiment van Marcel's Green Soap.

Voor meer informatie:

Marcel Belt
The Green Soap Company
0235 422304
Marcel@greensoapcompany.com  
www.marcelsgreensoap.com