Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Your Well is nieuwe distributeur Seaweed Bacon en I Sea Pasta

Your Well, the Seaweed Company, aanbieder van producten op basis van Europees zeewier, is sinds deze maand distributeur van de Seamore producten ‘Seaweed Bacon’ en ‘I Sea Pasta’. De distributie van deze producten op basis van 100% biologisch zeewier werd voorheen door Natudis verzorgd.

"‘Seaweed Bacon’ is gemaakt van het zeewier dulse (Palmaria palmate). Door dit zeewier te bakken of te frituren wordt een krokante spekachtige structuur verkregen", informeert Your Well. "Heerlijk op een broodje of over een salade. Maar ook rauw kan het product prima worden gegeten. De ‘I Sea Pasta’ is gemaakt van het zeewier ‘zeespaghetti (Himanthalia elongata)’. Dit zeewier lijkt op spaghetti en kan als smaakmaker toegevoegd worden o.a. aan salades, rijst- of pastagerechten."

Over de kleurrijke verpakkingen meldt Your Well: "Over het ontwerp is goed nagedacht, een juiste vormgeving is erg belangrijk voor de verkoop. Het product springt naar voren in het schap en maakt het hiermee ook aantrekkelijk voor de consument. Op de verpakkingen staan leuke recepten ter inspiratie. Gebleken is dat de consument bij de bereiding van zeewier wat hulp kan gebruiken. De consument is vaak nog niet helemaal thuis in de diverse mogelijkheden die zeewier te bieden heeft. Wat veel mensen niet weten is dat zeewier een waardevolle toevoeging is aan de dagelijkse voeding."

"Zeewier wordt ook wel de groente van de toekomst genoemd. Het bevat meer voedingstoffen dan enig andere landgroenten en met de producten van Seamore wordt het gebruik ervan een stuk eenvoudiger’, aldus Kees Boender, eigenaar van Your Well.

Voor meer informatie:
Your Well, the Seaweed Company
+ 0181 375108
[email protected] 
www.yourwell.nl 

Publicatiedatum: