Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: bijvrije honing

Tholen - Bijvrije honing: het klinkt tegenstrijdig, maar toch is het er. Het is één van de nieuwste producten in het aanbod van de Smaakspecialist. "Ook met dit product spelen we in op de plantaardige trend. We hebben onze bijvrije honing in april op de beurs in Londen laten proeven en het werd heel enthousiast ontvangen", vertelt Hélène Lokhoff, New Product Developer bij de Smaakspecialist in Bavel. 

"Honing komt van bijen en is dus niet geschikt voor veganisten. Ondanks dat er genoeg vervangende zoetmiddelen zijn, mist men vaak toch de kenmerkende smaak en textuur van honing. Daarom hebben we een alternatief op de markt gebracht."

Ze geeft aan dat deze honing dezelfde geur, smaak en textuur als honing heeft, maar er is geen bij aan te pas gekomen. "Met de ingrediënten tapioca, appelsap en citroen zijn we in staat geweest om een alternatief te maken dat in de buurt komt van bijenhoning. Onze Bijvrije honing smaakt in je thee ook veel beter dan alternatieve zoetmiddelen zoals agave of kokossiroop. Deze vervangers hebben vaak een heel andere smaak." De No Bee Honee is verkrijgbaar onder het merk BioToday, zowel in een potje als in eenhandige knijpfles.

Voor meer informatie: helene@desmaakspecialist.nl en www.desmaakspecialist.nl