Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gouden Award voor gegraveerde Hooidammer Supreme

Een Gouden award voor Hooidammer Supreme, de hoogwaardige biologische koekaas van Kaasmakerij Henri Willig uit Heerenveen.

Het familiebedrijf is trots dat deze exclusieve gegraveerde biologische kaas een gouden award heeft ontvangen in de categorie Best Organic Cheese, hard pressed non UK producers, tijdens de International Cheese Awards in Nantwich, Engeland. Sinds 1897 trekt deze International Cheese Award Show inzenders uit de hele wereld. In totaal deden meer dan vijfduizend inzendingen mee verdeeld over 260 categorie├źn.  

Hooidammer is een merk van Kaasmakerij Henri Willig bv. De Hooidammer biologische kazen van koe-, geiten- en schapenmelk, zijn een specialiteit voor de echte kaasliefhebber. Deze heerlijke Hollandse kazen zijn gemaakt van melk uit de biologische en biologisch-dynamische melkveehouderij. 

Henri Willig is als familiebedrijf al meerdere jaren een begrip in de kaaswereld. Dit jaar viert Henri Willig zijn 45-jarig bestaan. De ambachtelijke kazen die in eigen beheer worden geproduceerd in de kaasmakerijen in Katwoude en Heerenveen genieten internationale waardering.

Voor meer informatie: 0513 484360, www.henriwillig.com 

Publicatiedatum: