"SiloSolve FC Eko voorkomt broei en verlaagt conserveringsverliezen"

Tip uit de praktijk om de kuil fris te houden

Voor een goede ruwvoerkwaliteit voor melkkoeien en -geiten is een frisse kuil zonder broei uiterst belangrijk. Veehouders testen inkuilmiddel SiloSolve FC Eko in de praktijk en zijn zeer enthousiast over het resultaat, zo meldt Reudink op haar eigen website:

SiloSolve FC Eko voorkomt broei en verlaagt conserveringsverliezen in de kuil. De praktijk laat zien dat met SiloSolve FC Eko-behandelde kuilen veel koeler zijn dan onbehandelde kuilen en ruim vier keer langer bestand blijven tegen broei. Hiernaast zorgt het inkuilmiddel voor een uiterst snelle conservering na het afdichten van de kuil. Resultaat: 40% minder verlies aan drogestof, behoud van kostbare voederwaarde en dus meer melkproductie uit eigen ruwvoer. Een ander voordeel is dat u met SiloSolve FC Eko slechts één inkuilmiddel nodig heeft voor gras en maïs.

Fris en koel
Veehouders geven aan dat bij het openen van de kuil de toplaag opvallend egaal is van kleur. Zonder schimmelplekken en goed geconserveerd. De kuil is koel en ruikt lekker fris. De voeropname bij zowel koeien als geiten is uitstekend en dat leidt tot minder voerresten.

Ook proberen?
Wilt u ook de kwaliteit van uw kuil verbeteren? Vraag uw specialist om advies. SiloSove FC Eko is Skal-waardig en te bestellen bij de klantenservice van Reudink via 088 0248165 of mail naar info@reudink-bio.eu.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.