Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wapen je tegen de eikenprocessierups tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

Morgen gaat de Nijmeegse Vierdaagse van start. Terwijl ruim 47.000 Nederlanders zich klaarmaken voor de tocht, houdt de eikenprocessierups de gemoederen achter de schermen bezig. Hoewel de wandelaars de rups tijdens het hele parcours tegen kunnen komen, wordt vooral gevreesd voor de derde en vierde dag van de Vierdaagse, waarbij wandelaars door beboste gebieden trekken. Eén van de behandelingen tegen de jeuk, die veroorzaakt wordt door de haartjes van de rups, is aloë vera. Behandel jouw jeukende huid met de verzachtende en gecertificeerd biologische Aloë Vera-lijn van Urtekram.

Tip 1: Douche direct nadat je in aanraking geweest bent met de rups

Het allerbelangrijkste is om onder de douche te springen nadat je in aanraking bent geweest met de rups. Dit verwijdert de haartjes en zorgt dat de jeuk geen kans krijgt om zich nog verder te verspreiden. Was je lichaam grondig met Urtekram Aloë Vera douche gel voor directe verzachting van de jeuk.

Tip 2: Verzorg en behandel de jeuk met Aloe Vera

Smeer de schone huid direct in met de pure Urtekram Aloë Vera gel om de rode huid te behandelen en de jeuk tegen te gaan. Herhaal de behandeling gedurende de week totdat de klachten compleet zijn afgenomen. Voor de minder heftige klachten kan gebruikgemaakt worden van Urtekram Aloë Vera body lotion. Naast aloë vera heeft Urtekram aan deze voedende lotion ook olijfolie, karitéboter en abrikoospitolie toegevoegd zodat de huid snel herstelt en hernieuwt.

De Aloë Vera-lijn bestaat uit een aloë vera gel, body lotion, shampoos voor normaal haar, droog haar of roos, conditioner, douche gel, body scrub, handzeep, handcrème, voetcrème, lippenbalsem en deodorant. Alle producten zijn gecertificeerd biologisch, dierproefvrij en veganistisch. Urtekram is onder andere verkrijgbaar bij EkoPlaza, diverse biologische winkels en online drogisterijen.

Voor meer informatie: www.urtekram.nl 

Publicatiedatum: