Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De diffusers zijn voor ons echt een verrassing"

Natuurlijke deodorant in blik én stick

Tholen – "De naam geeft dit merk weliswaar een heel internationaal tintje, maar het komt toch echt gewoon van eigen bodem. En het is een regelrechte hit bij retail en salons", Pieter Hofland heeft het over We Love the Planet, nieuwkomer in het aanbod van Yaviva. "De basis van elke crèmedeodorant van We Love the Planet is kokosolie, bijenwas en maïszetmeelpoeder. Dit zorgt voor een goede smeerbaarheid. Zuiveringszout is verantwoordelijk voor de ontgeurende werking."

Drie van de deodorantsticks in de houten display. Lovely Lavender, Sweet Serenity en Original Orange.

Hij geeft aan dat een deodorantmerk zeker niet mag ontbreken in het aanbod van een groothandel in natuurlijke cosmetica. "Dit is een heel belangrijk product. Om een compleet assortiment te hebben, moet er op zijn minst een deo-merk tussen zitten." We Love the Planet is sinds mei verkrijgbaar bij Yaviva. "We kenden het merk al een tijdje en waren al enthousiast over het concept. Daarom hebben we niet lang na hoeven denken over de definitieve opname in ons aanbod."

De deodorant in blik van We Love the Planet was er al een tijdje. Een stuk nieuwer zijn de sticks. "Deze verkopen nu al heel goed. Net als bij de blikjes zijn er zes varianten van deze sticks. De sticks lijken nu zelfs al meer in trek dan de blikjes. De simpele verklaring daarvoor is volgens mij dat mensen gewend zijn aan deosticks."

Ook voor de blikjes is een houten display verkrijgbaar.

De deodorants zijn verkrijgbaar in zes verschillende geuren, die zowel voor mannen als vrouwen geschikt zijn: Forever Fresh, Sweet Serenity, Original Orange, Lovely Lavender, Mighty Mint en So Sensitive. De blikjes hebben een inhoud van 48 gram en de sticks van 65 gram.

De diffuser Spiritual Spa. 

Nu ook diffusers
Pieter waardeert het ook dat het merk regelmatig met iets nieuws komt. "De sticks zijn niet de enige recente toevoeging in het aanbod. Er zijn nu ook diffusers van We Love the Planet. Dit was voor ons echt een verrassing. Het zijn natuurlijke geuren die geen chemische bestanddelen bevatten. Hierdoor kunnen ze geen allergische reacties veroorzaken. En door de etherische oliën gaan de diffusers minimaal twee keer zo lang mee als andere diffusers. Ik zal eerlijk toegeven dat ik een beetje sceptisch was toen we dit opnamen. Het is immers een vreemde eend in de bijt binnen ons aanbod, maar de eerste reacties zijn goed."

En de diffuser Light Lemongrass.

Voor meer informatie:

Pieter Hofland
Yaviva
Hoofdstraat 108
3972 LD Driebergen
0343 755287
[email protected]  
www.yaviva.nl