Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Youri van der Heijden: “Onderscheidend design en smaken”

Bio-granola voor de (inter)nationale markt

Tholen - "Zes heerlijke granola’s in oogverblindende verpakkingen. Originele smaakvariëteiten, minder suiker dan de concurrentie en biologisch afbreekbare verpakkingen zijn slechts enkele van de USP's voor deze geweldige productlijn", zo introduceerde Youri van der Heijden onlangs het nieuwe merk QROP op zijn LinkedIn-pagina. Mensen, die meer willen weten over QROP, roept hij op om een sample aan te vragen. Die staan klaar voor verzending.

Banana Chocolate, White Chocolate Cherry en Strawberry Lemon.

Youri: "QROP is primair ons granola exportmerk, al mag iedereen in Nederland het uiteraard ook verkopen. Alles staat in vier talen op de verpakking, ook in het Nederlands. We hebben geprobeerd iets te creëren wat nog niet bestond: een productlijn die anders is dan alle anderen. Het design is onderscheidend ten opzichte van alles wat er al op de markt is en de smaken springen er ook uit." Hij omschrijft QROP als een lijn met genietproducten. "En zoals men inmiddels van ons gewend is: de granola's zijn verpakt in een zak die gemaakt is van biologisch afbreekbare folie."

Peanut Butter, Coffee Hazelnut en Apple Caramel. 

Collega René van der Locht vertelde eerder al dat deze lijn bestaat uit zogenaamde 'verwensmaken', dat de granola's een lager suikergehalte hebben en meer luxe ingrediënten bevatten dan andere producten van De Halm. De uitstraling is dan ook bewust wat meer hi-end. De QROP granola’s zijn te krijgen in de smaken Banana Chocolate, Strawberry Lemon, Coffee Hazelnut, Peanut Butter, White Chocolate Cherry en Apple Caramel.

De illustratie loopt ook door op de zijkant van de verpakkingen. 

Voor meer informatie: [email protected]l en Instagram