Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bee honest cosmetics:

Dagcrème Gelee royale weer beschikbaar

Sinds deze week is de nieuwe voorraad dagcrème Gelee royale weer beschikbaar. "Wij verkopen de dagcrème Gelee royale al meer dan 15 jaar", vertelt brandmanager Joyce Weerman. "Het is een echte topper binnen ons assortiment van 7 verschillende varianten dagcrèmes. Klanten zijn erg enthousiast over onze dagcrèmes mede door de toevoeging van bij-gerelateerde producten als bijenwas, propolis en honing."

Zachte en stralende huid

De dagcrème bevat Gelee royale, dit is de melkachtige vloeistof die jonge werkbijen speciaal voor hun koningin produceren in hun speekselklieren. De hoge concentraties vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren, flavonoïden en andere voedingsstoffen hebben grote invloed op de groei en hoge leeftijd van de koninginnebij. De werkzame stoffen in Gelee royale activeren de aanmaak van elastine en vooral collageen, verantwoordelijk voor sterk bindweefsel. Ook de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd, wat het anti verouderend effect van Gelee royale versterkt. De huid wordt zachter en oogt egaler, jonger en stralender. Ten slotte is Gelee royale is een zogenaamde 'humectant', een ingrediënt dat vocht in de huid aantrekt en vasthoudt.

De dagcrème is verkrijgbaar bij de natuurvoedingswinkels.

Over Bee honest cosmetics

Bee honest cosmetics is geïnspireerd door de bij. "Wij zijn blij met de bij. Zonder bijen geen gewasbestuiving, geen lekkere honing en geen bijzondere verzorgingsingrediënten, zoals bijenwas, propolis en gelee royale. In onze Bee honest cosmetics producten maken we dankbaar gebruik van deze actieve, maar huidvriendelijke werkstoffen. We combineren ze met zorgvuldig geselecteerde plantenextracten, liefst van biologische oorsprong, en voegen er heerlijk geurende essentiële oliën aan toe. Alle formules zijn vrij van minerale oliën, siliconen en synthetische geur-of kleurstoffen en dragen het BDIH/cosmos-keurmerk – een garantie voor gecontroleerde en gecertificeerde natuurlijke cosmetica."

Voor meer informatie:

Joyce Weerman
Imkerij de Traay
Bee honest cosmetics
Platinastraat 50
8211 AR Lelystad
j.weerman@detraay.com 
www.beehonestcosmetics.com 

Publicatiedatum: