Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-kombucha nu ook verkrijgbaar in cans

Gezond met een bijzondere smaak; Captain Kombucha is een regelrechte hit. Vanaf nu is Captain Kombucha ook in een 250 milliliter can verkrijgbaar. Deze natuurlijke gefermenteerde drank komt in frisse zomerse smaken en is ook nog eens 100% biologisch.

Steeds meer mensen raken bekend met de smaak van Kombucha. Velen drinken het inmiddels dagelijks vanwege de gezondheidsvoordelen of simpelweg als een beter alternatief voor suikerrijke frisdranken. Captain Kombucha speelt in op de groeiende behoefte naar meer verfijnde en bijzondere smaken buiten het reguliere aanbod aan dranken.

Bruisende gezondheidsvoordelen
Captain Kombucha heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zo draagt het bij aan een natuurlijke detox van je lichaam en verhoogt het je energie. Daarnaast bevat het onder andere verschillende aminozuren en enzymen. Een biologische bruisende drank die ook nog eens heerlijk smaakt. Captain Kombucha is te verkrijgen in een aantal heerlijke en toegankelijke smaken; Original, Ginger Lemon, California Raspberry, Pineapple Peach Splash, Cayenne Pepper, Coconut Summer Beach. De eerste drie smaken zijn nu ook verkrijgbaar in een literverpakking.

De 250 milliliter cans van Captain Kombucha zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en AH To Go. De literverpakkingen van Captain Kombucha zijn onder andere verkrijgbaar bij Marqt en Ekoplaza. De 400 milliliter varianten zijn onder andere verkrijgbaar bij Marqt, Albert Heijn, Body & Fit, Gezond en Wel, Ekoplaza.

Voor meer informatie: isabelle@d-drinks.nl, 088 1113600, www.d-drinks.nl 

Publicatiedatum: