Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Geen witte waas dankzij combinatie tussen BB crème en zonnebrand"

Nieuw: factor 50 met een tintje

Tholen - Nieuw van Alphanova Sun is een speciale productlijn voor mensen met een zeer gevoelige of allergische huid. "Er zijn redelijk veel mensen die overgevoelig zijn voor zon of überhaupt een heel gevoelige huid hebben. Daarvoor is nu een 30- en 50-variant ontwikkeld. En hier houdt het niet op: er is ook een speciale variant factor 50 met een tintje, zodat deze geen witte waas geeft op de huid", vertelt Pieter Hofland van groothandel Yaviva.



Hij geeft aan dat ze bij Yaviva heel blij zijn met deze nieuwe lijn en met name met de speciale variant. "Dit is de hit bij ons voor deze zomer. Een dergelijk product zorgt er voor dat ook reguliere winkels interesse tonen in onze producten." Maar hoe zit dit product in elkaar? Pieter: "In feit is dit een combinatie tussen een zogenaamde BB crème en een zonnebrand. Hierdoor krijg je honderd procent zeker geen witte waas op de huid na het aanbrengen van dit product."

Meer over Alphanova Sun
Het assortiment van Alphanova Sun bestaat uit biologische zonverzorging op basis van aloë vera. "Dit natuurlijke ingrediënt kalmeert, hydrateert en beschermt de huid. De producten zijn vrij van toxische stoffen en bevatten geen nanodeeltjes, parfum, parabenen, chemische filters of chemische bewaarmiddelen. Gezond voor de huid en bovendien niet schadelijk voor het milieu."

Voor meer informatie:

Pieter Hofland
Yaviva
Kwekerijweg 2B
3709 JA Zeist
0343 755287
info@yaviva.nl  
www.yaviva.nl