My Magic Mud krijgt steeds meer Nederlandse fans

"De ene zwarte tandpasta is de andere niet"

My Magic Mud natuurlijke & vegan mondverzorging is nu verkrijgbaar bij Udea. "We zijn blij om te kunnen melden dat een groot deel van ons assortiment vanaf heden verkrijgbaar is in alle Ekoplaza-filialen", aldus distributeur Almar Fernhout van Improve Your Health.

Hij geeft aan dat deze gecertificeerde mondverzorgingslijn steeds meer Nederlandse fans krijgt. "Na onderzoek in verschillende winkels blijkt dat van de tien mensen er acht over gaan tot herhalingsaankoop. Dan weet je dat je iets moois in handen hebt: een mooi zuiver product dat doet wat het beloofd. Winkeliers zijn dan ook enthousiast over de rotatie en de enthousiaste reacties van klanten. Iedere winkelier kan een gratis counterdisplay opvragen voor optimale zichtbaarheid. In een aantal landen zoals de Verenigde Staten, Canada en dichterbij huis Duitsland en Spanje, waar wij ook distributeur zijn, is het merk breed verkrijgbaar en wordt het steeds vaker geadviseerd door tandartsen. Ook nu blijkt weer dat de ene zwarte tandpasta de andere niet is."

In deze video worden de verschillen in ingredi├źnten en werkzaamheid goed duidelijk:

Voor meer informatie : info@mymagicmud.nl of 06 47033547  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.