Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
800 gram emmertjes, Kefir Drink Aardbei-Framboos en melk in portieverpakking

Volop nieuws vanuit de Weerribben

Er is volop nieuws te melden vanuit Weerribben Zuivel. Zo introduceert de bio-zuivelproducent de Kefir Drink Aardbei-Framboos, zijn drie producten vanaf nu ook in grote emmertjes van 800 gram verkrijgbaar. Andere producten zijn vanaf week 26 juist ook in een kleinere portieverpakking (0,5 liter) verkrijgbaar. Hierbij gaat het om de halfvolle melk en karnemelk. Hieronder per nieuwtje wat meer informatie: 

Nieuw: Kefir Drink Aardbei-Framboos van Weerribben Zuivel

Begin week 26 introduceert Weerribben Zuivel Kefir Drink Aardbei-Framboos. Een heerlijk frisse drink. Licht prikkelend en met levende culturen. De Kefir Drink aardbei framboos bevat uitsluitend vruchtensap voor de smaak, en bevat geen aroma’s. Daarnaast bevat de drink weinig toegevoegde suikers (slechts 4,5%). Heerlijk voor bij het ontbijt, lunch of gewoon tussendoor. Dit product vervangt de Drinkyoghurt Framboos van Weerribben Zuivel. Deze wordt per week 26 gesaneerd.

Nieuw: 800 gram emmertjes van Weerribben Zuivel

Regelmatig krijgt Weerribben Zuivel vragen van consumenten en winkeliers om producten in een grotere verpakking dan de 500 gram beker aan te bieden. Vanaf eind week 25 zal Weerribben Zuivel daarom drie soorten producten afvullen in 800 emmertjes. Naast de hardlopers Magere Kwark en Griekse Yoghurt, zal ook Milde Volle Stand Yoghurt verkrijgbaar zijn in een emmer van 800 gram. Dit is een nieuw product. Een heerlijke milde stevige yoghurt die warm in de emmer wordt afgevuld. In een warme cel krijgt deze yoghurt de kenmerkende stevige structuur. Is het product goed van smaak en structuur, dan gaat het in de koeling. Standyoghurt herken je aan de stevige structuur: steek je er een lepel in dan blijft deze staan, als je de structuur van de yoghurt verbreekt, komt er vocht vrij. Het emmertje is gemaakt van het monomateriaal PP, en daardoor goed recyclebaar.

Nieuwe 0,5 liter portieverpakking halfvolle melk en karnemelk van Weerribben Zuivel

Vanaf week 26 zijn de karnemelk en halfvolle melk van Weerribben Zuivel verkrijgbaar in een handige portieverpakking van 0,5 liter. Een ideaal product voor consumenten waar een 1 literpak te veel voor is. Handig voor gebruik in huis maar ook om mee te nemen. De verpakking is gemaakt van FSC® gecertificeerd ongebleekt bruin karton en kan bij het PMD-afval. De dop op de pakken is biobased en kan bij het plasticafval.

Voor meer informatie: [email protected] en www.weerribbenzuivel.nl 

Publicatiedatum: