Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Honderden bezoekers open Dag Bio-boerderij Landleven

Ondanks kou en harde wind kwamen er honderden bezoekers naar de Open Dag van Bio-boerderij Landleven in Onstwedde op zaterdag 8 juni jongstleden. In de ronde koepelstal was een markt ingericht met allerlei kraampjes vol groene -, ambachtelijke -, kunstzinnige - en streekproducten. Rondom de stal konden de bezoekers via infoborden alles te weten komen over de boerderij. Een film over het proces van kaasmaken werd getoond in de kaasmakerij, die nu een jaar in gebruik is.

In de schuur waren volop speelmogelijkheden voor kinderen. Onder het genot van koffie, thee en ranja uit de ranjakoe hebben de gasten, jong en oud, zich prima vermaakt. Toppers waren het grote koeienspringkussen en het ‘strokasteel’, waarbij kinderen konden klimmen en in het losse stro konden springen. Het Westerwolds Goud-kaas werd geproefd en verkocht in de nieuwe Landwinkel. Harry, Chonda en Marijke Luring zien tevreden terug op deze gezellige Open Dag. 

Publicatiedatum: