Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Verse biologische bietensoep

Het is tijd voor een soepwissel bij Kromkommer. De verse bio wortelsoep geeft zijn stokje door aan de nieuwste aanwinst: bietensoep. Vanaf deze week vind je de nieuwe smaak in het koelschap van EkoPlaza, samen met de bio tomaten- en pompoensoep.

De bieten in deze verse bio soep komen van Kromkommer teler Piet. Hij teelt deze beauties bij zijn prachtige bedrijf in Zeewolde. Duurzaamheid is erg belangrijk voor ‘m. En dat blijkt niet alleen uit de manier waarop hij zijn producten teelt. Al een aantal jaar heeft Piet bijvoorbeeld het dak van zijn loods bedekt met zonnepanelen én heeft hij samen met een aantal andere ondernemers uit de buurt geïnvesteerd in het op één na grootste windmolenpark van Nederland. 

De bieten in deze verse bio soep krijgen het label 'krom' omdat ze soms een bietje stevig, kronkelig, aards, karaktervol, bekrast of een iets te klein zijn. Maar dat zegt natuurlijk niets over de smaak. Want Kromkommer vindt dat alle bieten, krom of niet, evenveel smaaktalent hebben. De verse bio soep is 100% plantaardig, gluten- en lactosevrij en vrij van toegevoegde suikers. Zoals we van Kromkommer gewend zijn.

Voor meer informatie:

www.kromkommer.com

Publicatiedatum: