Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: eco-zonnebrand tegen zonneallergie

Met een gevoelige huid of een zonneallergie is het vaak niet prettig om je huid bloot te stellen aan zonlicht. Alphanova SUN brengt daar verandering in met een waterproof biologische zonnebrandcrème speciaal voor de gevoelige en allergische huid. De crème beschermt de huid tegen de nare, jeukende bultjes die bij zonneallergie kunnen ontstaan.

100% natuurlijke zonbescherming
De producten van Alphanova SUN zijn 100% natuurlijk en bevatten minerale UV-filters, die in tegenstelling tot chemische filters direct bescherming bieden en niet schadelijk zijn voor het milieu. De lijn bestaat uit factor 30 en 50 én een speciale variant factor 50 met een tintje, zodat deze geen witte waas geeft.  Veilig genieten van de zon
Met de producten van Alphanova SUN kun je verantwoord en veilig zonnen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit biologische zonverzorging op basis van aloë vera. Dit natuurlijke ingrediënt kalmeert, hydrateert en beschermt de huid. De producten zijn vrij van toxische stoffen en bevatten geen nanodeeltjes, parfum, parabenen, chemische filters of chemische bewaarmiddelen. 

Verkoopinformatie
De producten van Alphanova SUN voor de gevoelige en allergische huid zijn verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi voor € 18,95. Zakelijke klanten kunnen de producten van dit merk inkopen via Yaviva, groothandel in eco-cosmetica en distributeur van onder andere Alphanova SUN.

Publicatiedatum: