IDorganics plaatst silo’s nu ook in houten rekken

“Verpakkingsvrije winkels gaan als een speer in België”

Tholen – Het in Zaandam gevestigde IDorganics is met name bekend geworden door de silo’s die in vele winkels terug te vinden zijn. “Voor deze silo’s bieden we alle ondersteuning aan onze klant. We maken productanalyses, leveren de producten en voorzien de klanten onder meer van de kaartjes die de producten duiden. Hierin willen we regelmatig blijven vernieuwen. Daarom bieden we nu naast de bestaande zwarte stalen rekken ook houten rekken aan waarin onze silo’s geplaatst kunnen worden”, vertelt Herco Schoemaker.

Links de silo's in drogisterij Het Geheim in Roosendaal en rechts in de kruidenbar in Marke, België.

IDorganics exporteert naar veel verschillende landen, waaronder het Midden-Oosten en de VS. De activiteiten in de landen om ons heen nemen ook nog altijd toe. Zo vertelt Herco’s collega Sandy Vree dat de afzet van de silo’s de laatste tijd opvallend hard groeit in België:  "Vooral in België gaat dit als een speer. Daar openen met grote regelmaat nieuwe verpakkingsvrije winkels, waar ons concept met de silo's natuurlijk heel geschikt voor is. Onze zuiderburen zijn hier heel erg mee bezig. Klanten daar nemen gewoon 8 weckpotten mee in de fietstas. Dat is zo leuk om te zien. De Nederlanders zijn toch meer van het gemak. Al denk ik dat de kansen voor verpakkingsvrije winkels en de bereidheid van de Nederlandse consument wel toe zullen nemen in de toekomst."

De silo’s zijn van plastic gemaakt. “Hiervoor hebben we nog geen geschikt duurzaam alternatief gevonden. Wel gaat het om BPA-vrij plastic. Deze silo’s koop je voor tientallen jaren. Glazen silo’s zijn er ook, maar die zijn vele malen duurder”, besluit Herco.

Voor meer informatie:

Herco Schoemaker
IDorganics
Ronde Tocht 20
1507 CC Zaandam
075 6145450
h.schoemaker@idorganics.com
www.idorganics.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.