Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yoghurt Barn naar Schiphol Plaza

Yoghurt Barn opent medio juni op Schiphol Plaza. De winkel biedt reizigers het hele jaar, ieder moment van de dag, de lekkerste biologische yoghurts en toppings aan: puur, vers en gezond. Ook kunnen klanten in de Barn genieten van de lekkerste koffie en thee. De keten opent haar deuren naast aankomsthal 1 en is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur.

"Met de opening op Schiphol Plaza hopen we klanten van over de hele wereld te kunnen verrassen met wat yoghurt te bieden heeft. We werken uitsluitend met pure en authentieke producten en bieden onze klanten gezonde en eerlijke voeding. Als springplank naar internationale uitbreiding zijn we enorm trots en blij dat we een vestiging gaan openen op Schiphol Plaza", aldus Wouter Staal, oprichter van Yoghurt Barn.

"We zien een stijgende vraag van reizigers naar gezondere producten die ieder moment van de dag verkrijgbaar zijn. Het concept van Yoghurt Barn is daar een uitstekend antwoord op. In binnensteden en op stations is de winkel succesvol gebleken. We vertrouwen erop veel
bezoekers blij te maken met de komst van de keten en zien uit naar de opening", zegt Tanja Dik, Directeur Consumers Products & Services bij Amsterdam Airport Schiphol.

De keten groeit, innoveert en maakt stappen verder in de richting van duurzaam en maatschappelijk gericht ondernemen. Staal: "Zo hebben we sinds eind 2018 de handen ineen geslagen met het meest innovatieve en duurzame zuivelmerk van Nederland: Arla". Sinds het
openen van de eerste Barn in 2012 in Utrecht is het bedrijf tevens uitgeroepen tot scale-up van het jaar (2018) en beste koffie- en lunchroom van Nederland (2019).

Met de opening op Schiphol telt Yoghurt-Barn nu vijftien vestigingen. De andere veertien vestigingen zijn verspreid over tien grote Nederlandse steden.

Voor meer informatie: www.yoghurtbarn.nl

Publicatiedatum: