Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe variant 24h roll-on deodorant: Duindoorn

In 2017 lanceerde Weleda drie 100% natuurlijke roll-on deodorants zonder aluminiumzouten. Wegens groot succes brengt de producent van natuurcosmetica nu een vierde variant op de markt: Duindoorn 24h Roll-On Deodorant, met een fruitige geur en verzachtende duindoornolie.

Veilig en doeltreffendheid
Steeds meer mensen geven de voorkeur aan een deodorant zonder aluminiumzouten, een ingrediënt dat vaak wordt toegevoegd om de zweetproductie af te remmen. Het zou schadelijk zijn voor de gezondheid en kan het transpiratieproces verstoren of de poriën verstoppen. "Toch kan ook een deodorant zonder aluminiumzouten of andere synthetische stoffen 24 uur frisheid garanderen", vertelt Liza Trouwborst, productspecialist bij Weleda. "Wij gebruiken in onze deodorants een unieke compositie van 100% natuurlijke etherische oliën. Deze zorgen niet alleen voor de frisse geur, maar hebben ook een antibacteriële werking. Op die manier wordt de vorming van nare geurtjes voorkomen nog voor ze ontstaan, zonder de poriën af te sluiten of de natuurlijke huidfunctie te verstoren."

Waarom Weleda's 24h roll-on deodorants?

  • 100% natuurlijk
  • Vrij van aluminiumzouten
  • 24 uur effectief
  • Antibacteriële werking
  • Sluiten de poriën niet af en verstoren natuurlijke huidfunctie niet

Verzacht de geïrriteerde huid
De doeltreffendheid, het gebruiksgemak en de natuurlijke ingrediënten verklaren het grote succes van de roll-on lijn, tot nu toe beschikbaar in drie varianten: Citrus met etherische oliën van citroen en tropische Verbena - Granaatappel met etherische oliën van sinaasappel, davana en vanille - Men met etherische oliën van rozemarijn, vetiver en tropische Verbena.

Vanaf eind april 2019 voegt Weleda een extra variant toe: Duindoorn 24h Roll-On Deodorant, met de frisse en opwekkende geuren van grapefruit, mandarijn en sandelhout. Liza Trouwborst: "Consumenten zijn dol op de vitaliserende geur van onze duindoornlijn. Het is dus geen toeval dat we deze nu ook aanbieden als deodorant. Bijkomend voordeel is dat duindoornolie de geïrriteerde huid -bijvoorbeeld na het scheren van de oksels- verzorgt en verzacht."

Handzame verpakking
De 4 roll-on deodorants hebben bovendien een nieuwe, compacte verpakking die nog beter in de hand ligt en ook ideaal is als reisformaat. De verpakking is 100% recyclebaar.

Duindoorn 24h Roll-On Deodorant 50 ml € 6,99 
Men 24h Roll-On Deodorant 50 ml € 6,99 
Citrus 24h Roll-On Deodorant 50 ml € 6,99 
Granaatappel 24h Roll-On Deodorant 50 ml € 6,99

Publicatiedatum: