Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw: Speick Sun

"Deze COSMOS-gecertificeerde zonnecrème maakt de huid niet wit"

Tholen - Het Duitse familiebedrijf Speick heeft een nieuwe serie zonnebrand ontwikkeld. De producten zijn verkrijgbaar bij Natrada. "De Speick Sun-zonnecrème is de eerste in Nederland die de huid niet wit maakt en toch COSMOS-gecertificeerd is. Ik merk al jaren dat er behoefte is aan een dergelijk producten. Een klant die zelf aan zee woont zei wel eens tegen me dat ze haar eigen klanten altijd herkent als ze naar het strand gaat. Zij hadden immers altijd een heel witte huid na het insmeren", vertelt Ramon van Huffelen.

Hij geeft aan dat andere biologische zonnecrèmes vaak titaniumdioxide bevatten. "Dit bestanddeel maakt de huid wit, het zorgt dat de zonnestralen reflecteren. In de Speick Sun-zonnecrème zit een stofje dat meer in de huid trekt en als het ware de energie van de zonnestralen absorbeert. Het mooie is ook dat de producten geen nanodeeltjes bevatten. Die wil je echt niet op je huid smeren."

De lijn bestaat uit een zonnemelk met factor 20, factor 30 en factor 50. Evenals een after sun lotion met vochtherstellende aloë vera gel. Ramon geeft aan dat de producten volop beschikbaar zijn. "Het mooie is dat het product er ook in een hoge factor is. En de producten zijn heel betaalbaar. Voor het duurste product in de lijn hanteren we namelijk een consumentenadviesprijs van 16,99 euro."

Speick is een Duits familiebedrijf dat gespecialiseerd in duurzame duurzame natuurlijke cosmetica. Natrada bezoekt de bedrijven waarmee ze nauw samenwerken heel regelmatig. "Bij Speick zie je echt continuïteit, ze gaan heel gedegen te werk. De derde generatie staat nu aan de leiding en de zoon zal het uiteindelijk gaan overnemen. Het is een heel prettig bedrijf om mee samen te werken."

Voor meer informatie:

Ramon van Huffelen
Natrada
Geert Grootestraat 1
7411 GS Deventer
055 5337799
informatie@natrada.nl  
www.natrada.nl