Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dit fraaie werktuig biedt dieren in hete zomerperiodes verkoeling en schaduw"

Wat vinden Nederlandse boeren van Shade Haven?

Man@Machine is onlangs tijdens een bezoek aan de Verenigde Staten in aanraking gekomen met de zogenaamde Shade Haven. Jos Pelgröm: "Dit is een fraai werktuig dat bij hoge temperaturen het welzijn van vee in de wei bevordert. We zijn op bezoek geweest in de kleine fabriek en wij zijn onder de indruk van deze grote windbestendige verplaatsbare parasol. Maar voordat wij de stap zetten om dit apparaat naar Nederland te verschepen, zouden wij graag willen polsen of er in Nederland belangstelling bestaat om dieren in hete zomerperiodes verkoeling en schaduw te verschaffen en om daarvoor een Shade Haven aan te schaffen."

Man@Machine bezocht de werkplaats waar ze gemaakt worden. Jos: "De mensen en het product spraken ons bijzonder aan. Voordat we het verschepen starten, willen we graag de reacties van boeren vernemen. Wie heeft er belangstelling in deze verplaatsbare parasol met een middellijn van 12 meter?"

Klik hier om het verhaal 'Are you ready to graze?' te lezen. En dit is de link naar de website van Shade Haven: www.shadehaven.net. 

Voor meer informatie:

Jos Pelgröm
Man@Machine
06 30035123
[email protected]  
www.manatmachine.com 

Publicatiedatum: