Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische boeren zoeken investeerders voor een mobiele zuivelinstallatie

Drie biologische boeren: de families van der Kooi (Hoeve Rust-Hoff), van den Berg (Hoeve Ackerdijk) en van Buuren (Boerderij Landlust) ontwikkelen samen een mobiele zuivelinstallatie. Deze installatie biedt biologische boeren in Midden-Delfland de mogelijkheid om een deel van hun melk op hun boerderij te verwerken tot allerlei zuivelproducten zoals: yoghurt, boter, karnemelk en kaas.
Wanneer deze verse streekproducten naar meer smaken, dán is het mogelijk om meer melk, maar dan met een vaste installatie te verzuivelen en kan de mobiele zuivelinstallatie elders in of buiten de regio Midden-Delfland ingezet worden. 

Met een bijdrage steunt u niet alleen de drie boeren, maar draag je ook bij aan het alternatief dat Burgerboerderijen wil bieden: een maatschappelijk gezond voedselsysteem. Ook plukt de regio de vruchten van het feit dat de boeren met de MGV-investering een ecologisch en sociaal rendement geven.

Deze campagne is op 27 maart 2019 gestart. Op de informatiebijeenkomst van 9 april hoort u meer over de beoogde investering.

Voor meer informatie:

www.burgerboerderijen.nl

Publicatiedatum: