Lezing Ton Baars bij de Raw Milk Company

Rauwmelkse producten in een nieuw daglicht

Al bijna 8 jaar wordt door de Raw Milk Company kefir gemaakt van rauwe melk onder de naam RauwPower. De sterk groeiende markt van rauwe gefermenteerde melkproducten en de positieve verhalen van klanten omtrent veranderingen in hun gezondheid waren de aanleiding voor een onderzoek naar deze veranderingen. In het voorjaar van 2018 hebben bijna 450 volwassenen aangegeven in een wetenschappelijke enquête hoe hun gezondheid, afweer, darm- en huidklachten en hun stemming zijn veranderd na omschakeling naar rauwmelkse zuivelproducten. Dit onderzoek is uitgevoerd door Prof. Dr. Ton Baars van de Universiteit Utrecht, afdeling Immunopharmacology.

"De uitkomsten van dit onderzoek, tezamen met klinisch onderzoek bij jonge kinderen, epidemiologisch onderzoek bij kinderen en preklinisch onderzoek bij muizen, laten zien dat rauwe melk en rauwmelkse producten een belangrijke corrigerende werking hebben als het gaat om immuungerelateerde problemen (astma, allergie, hooikoorts), maar ook een verandering bewerkstelligen in de darmflora", laat de Raw Milk Company weten.

De Raw Milk Company nodigt onze lezers uit deel te nemen aan een informatiebijeenkomst, waar Prof. Dr. Ton Baars duidelijk zal maken wat de laatste inzichten zijn rondom dit thema en hoe men in staat is om veilig rauwe melk te produceren, waarmee producten zoals de probiotische RauwPower kefir en yoghurt gemaakt kunnen worden. Bovendien zullen er mensen aan het woord komen die dankzij de
RauwPower zuivel gezondheidsverbeteringen hebben ervaren.


Datum: 10 en 11 april
Tijd: inloop 19:00, start programma 19:30
Plaats: Raw Milk Company, Beuningerstraat 12, De Lutte
Opgeven voor 8 april via info@rawmilkcompany.nl of 0541-299872. Vermeld hierbij welke datum u komt.


Voor meer informatie:

André en Tonny Mulder 
Raw Milk Company
Beuningerstraat 12
7587 LD De Lutte 
0541 - 299872
info@rawmilkcompany.nl
www.rawmilkcompany.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.