Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe luxueuze biologische en vegan mascara lijn

Biocare Products lanceert met INIKA Organic & Vegan Make-up een complete luxueuze mascara lijn. INIKA make-up lanceert als 's werelds eerste 100% natuurlijke en vegan merk een complete collectie mascara's zonder gifstoffen waarbij er geen concessies zijn gepleegd die betrekking hebben tot mens, dier en milieu. In totaal heeft INIKA Make-up nu 4 verschillende soorten mascara's. Bold, Curvy, Long Lash & The Mascara.

NEW INIKA The Mascara
's Werelds hoogst gecertificeerde biologische & vegan mascara. Een unieke plantaardige ingrediënten mix welke de wimpers beschermt en verzorgt. Verlengt en definieert de wimpers voor een natuurlijke look.

Verkrijgbaar in zwart en bruin
VKA €30.50

NEW Curvy Lash Vegan Mascara
Deze verrijkte natuurlijke & vegan mascara geeft intense gekrulde en gelifte wimpers. Unieke ronde borstel voor perfect gekrulde wimpers. Scheidt iedere wimper voor een prachtige oog opslag. Bijzondere antiklonter & long lash formule

Verkrijgbaar in zwart en blauw
VKA €28.50

NEW Bold Lash Mascara
Verkrijg dramatische wimpers met deze unieke 100% natuurlijke en vegan mascara. Opbouwende, diep gepigmenteerde formule voor veel volume en het verdikken van de wimpers. De lange borstel scheidt de wimpers en bouwt individueel iedere wimper op.

Verkrijgbaar in zwart en bruin
VKA €30.50

Biocare Products over de nieuwe mascara van INIKA Organic Make-up
"Het bijzondere is dat INIKA met deze 3 nieuwe mascara's een complete collectie neerzet, daar INIKA al de Long Lash Mascara in haar assortiment had. Een serie mascara's die 100% natuurlijk en vegan zijn, en van zeer hoogstaande kwaliteit. Wij durven eigenlijk wel hardop te zeggen dat de mascara's van INIKA zo goed zijn dat ze niet van luxe synthetische merken te onderscheiden zijn. Bestaande klanten van ons die een display in hun winkel of praktijk hebben staan, ontvangen van ons nieuwe inleggers voor het plaatsen van de testers in de display. Echter hebben we nu ook een speciale display voor alleen de collectie met mascara's welke de winkelier bijvoorbeeld op de toonbank kan plaatsen. Mascara's van zulke hoogwaardige natuurlijke kwaliteit welke ook verkrijgbaar zijn in een aparte toonbank display, dat is echt uniek in natuur cosmetica land", aldus Suzanne van Biocare Online.

Voor meer informatie: www.biocareproducts.nl en www.inikaorganic.nl 

Publicatiedatum: