Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Weleda en Natuurmonumenten willen meer ruimte maken voor natuur

Weggeefactie met plantentassen

Van 18 maart tot en met 7 april krijgen klanten in de Odin-winkels en online bezorgdienst 25% korting op alles van Weleda (met uitzondering van zelfzorg). Met deze actie willen Natuurmonumenten en Weleda meer ruimte maken voor natuur. Meer natuur betekent meer ruimte voor planten en dieren die met uitsterven worden bedreigd.

Per verkocht product doneert Weleda een bedrag dat Natuurmonumenten in staat stelt om 1 vierkante meter natuur te creƫren. Dit kan om het herstellen en ontwikkelen van bestaande natuur gaan, maar ook om het aanleggen van nieuwe natuur. Dankzij dit soort projecten worden de overlevingskansen van planten en dieren een stuk groter.

Win een Weleda plantentas ter waarde van 75 euro
Naast het doneren van geld aan Natuurmonumenten heeft de campagne ook als doel om iedereen te motiveren om zelf ruimte te maken voor natuur. Zelfs met een kleine oppervlakte kun je al een verschil maken. Want elk stukje natuur telt en samen zorgen ze voor een groot geheel. Wij mogen 5 handige plantentassen weggeven, gevuld met fijne Weleda producten ter waarde van ruim 75 euro.

Klanten maken kans op deze mooie prijs door een creatieve foto van hun favoriete Weleda product op social media te delen en hierbij #MooiMetOdin te vermelden. De 5 meest originele, bijzondere of mooiste posts worden beloond met een Weleda plantentas. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Voor meer informatie: www.odin.nl 

Publicatiedatum: