Nieuw in het chips-schap: Bean Sticks

Na het succes van de Kikkererwtenchips komt De Rit met een nieuwe range 100% biologische chips op basis van peulvruchten: De Rit Bean Sticks. Chips gemaakt op basis van bonen, in de vorm van cilinder vormige sticks wat ze knapperig en luchtig maakt. De Rit heeft twee  smaakvarianten ontwikkeld: Pinto Bonen – Paprika en Witte Bonen – Zeezout. De twee varianten zijn vanaf deze week exclusief verkrijgbaar in de biologische supermarkten en speciaalzaken.

Boon als hoofdingrediënt
Pinto bonen worden ook wel kievitsbonen genoemd en hebben een kenmerkend gevlekt uiterlijk. Samen met de paprikakruiden geeft dit de roodbruine kleur van de Pinto Bean Sticks. De pinto- en witte bonen, van nature een bron van eiwitten, vezels en vitamines - worden tegenwoordig in allerlei gerechten gebruikt maar nog niet eerder verwerkt in chips als hoofdingrediënt. De Rit Bean Sticks zijn 100% biologisch en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Daarnaast zijn de Bean Sticks vrij van toegevoegde suikers.

Verkrijgbaarheid: Biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels
Prijs: de adviesprijs is 2,69 euro per zak

Voor meer informatie: rob.persoon@wessanen.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.