Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bio rijst-alternatief bestaat uit één enkel ingrediënt

Explore Cuisine, fabrikant van biologische, plantaardige pasta's, maakte bekend dat het binnen de rijstcategorie met een nieuwe productlijn op de Amerikaanse markt komt: Risoni. Riso is rijst in het Italiaans en oni is 'meer dan'. Samen betekent het 'meer dan rijst'. De Kikkererwt Risoni en de Rode Linzen Risoni zullen de enige bio, uit één enkel ingrediënt bestaande rijstvormige pasta in de VS zijn met 12-13 gr proteïne per 28 gr.

De introductie van Risoni valt samen met een compleet nieuwe verpakkingslijn die voldoet aan de huidige trends. Greg Forbes van Explore Cuisine: "Als innovator en leider in de bio-branche kunnen we zeggen dat onze Risoni je maaltijd zal veranderen. Van heerlijke risotto tot salades, de mogelijkheden om snel iets gezonds te maken zijn eindeloos."

De Risoni lijn wordt uit Italië geïmporteerd, is 100% bio, glutenvrij en vegan. Met Risoni breiden ze de Explore Cuisine lijn uit. Deze producten, zoals zwarte bonenspaghetti en sesam fettuccini, zijn te verkrijgen via Amazon en op www. explorecuisine.com.

Over Explore Cuisine
Explore Cuisine biedt gezonde en eerlijke voeding van over de hele wereld aan en gebruikt alleen bio-ingrediënten. Explore Cuisine voorziet consumenten van bonen, peulen, linzen en rijst om snelle, gemakkelijke, kleurrijke en simpele maaltijden te maken. Twee procent van de opbrengsten gaan naar Food to Thrive.

Publicatiedatum: