Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kuypers Cosmetics neemt distributie van Petit&Jolie over

Vanaf 1 maart 2019 heeft Kuypers Cosmetics de distributie van de merken Petit&Jolie en Kaerel skin care overgenomen van Petit&Jolie B.V. Het betreft de distributie van de Nederlandse en Belgische markt. Vanwege verdere internationale expansie van Petit&Jolie B.V. is er besloten om een samenwerking aan te gaan met Kuypers Cosmetics. "We verwachten hiermee een vergrote focus op de Nederlandse markt en de positie van beide merken verder uit te bouwen", vertelt Esther Keddeman van Petit & Jolie.



Kuypers-cosmetics (Kuypers & Co B.V.) is één van de oudste cosmetica importeurs/distributeurs van Nederland. Opgericht in 1920 en na ruim 90 jaar nog steeds een jong en vooruitstrevend bedrijf. Kuypers-cosmetics verzorgt op exclusieve basis de marketing, sales, opslag en logistiek van (middel)grote buitenlandse cosmetica aanbieders in de Benelux. Hiernaast ontwikkelen zij ook concepten in eigen beheer of op verzoek van klanten. Sinds 2006 wordt het management gevoerd door Rob van der Leegte.

Voor meer informatie:

Esther Keddeman
Petit&Jolie B.V.
Catharijnesingel 90
3511 GR Utrecht
info@petitetjolie.nl

Rob van der Leegte
Kuypers Cosmetics
De Nieuwe Vaart 36
1401 GR Bussum
info@kuypers-cosmetics.com

Publicatiedatum: