Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recall bolognesesaus van Dennree

Dennree voert een recall uit voor de Gefl├╝gelbolognese (bolognesesaus met kip). De betreffende partij bolognesesaus loopt het risico dat micro-organismen in de potjes kunnen groeien die gassen kunnen produceren die bij het openen van het glas ontsnappen. De potjes zijn vanwege een productiefout mogelijk niet voldoende verwarmd gedurende het proces. Het gaat om 'Gefl├╝gelbolognese' in potten met een inhoud van 350 gram, met de uiterste verkoopdatum 1 november 2020. Het product is in Denn's bio-winkels door heel Duitsland verkrijgbaar, evenals in diverse natuurvoedingswinkels. Consumenten mogen het product niet consumeren. Ze kunnen de potten terugbrengen naar het betreffende verkooppunt en hun geld terugkrijgen, zelfs zonder bon.

"We gaan er nu vanuit dat het om slechts een klein deel van de potten gaat. Om volledige consumentenbescherming te garanderen, halen we alle potten uit de verkoop", meldt Dennree in een persbericht.

Voor meer informatie: www.dennree.de

Publicatiedatum: